Een semi-akoestische gitaar van het merk Ibanez

Bij Timmer Muziek vindt u diverse gitaren van het merk Ibanez, waaronder een semi-akoestische gitaar. Deze gitaren van hoogwaardige kwaliteit zorgen gegarandeerd voor meer speelplezier én comfort. Laat u adviseren door onze deskundige en ervaren gitaarspecialisten die u graag helpen een geschikt exemplaar aan te schaffen. Kom langs in onze winkel of bekijk onze webshop.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Ontdek de gitaren van Ibanez en kies uw semi-akoestische gitaar

De Spaanse gitaren van het merk Ibanez staan bekend om hun goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u een semi-akoestische gitaar van Ibanez wilt kopen, profiteert u dus jarenlang van uw aankoop. Met een semi-akoestische gitaar van dit topmerk gaat u voor een mooie, warme sound. Met gebruik van de toon- en volumeknoppen zorgt u voor een unieke klankkleur, die u eenvoudig toepast in allerlei muziekstijlen, zoals rock, blues, pop en jazz. Deze gitaar is daarom voor allerlei soorten gitaristen te gebruiken. Naast gitaren van Ibanez kiest u bij ons ook uit andere merken, zoals:

Kom langs in onze winkel voor deskundig advies op maat

Wilt u een semi-akoestische gitaar van het merk Ibanez aanschaffen of gaat uw voorkeur uit naar een goede akoestische gitaar? Kom dan langs bij Timmer Muziek in Beverwijk, niet ver van Haarlem, en win advies in van onze specialisten. U kunt ook een bestelling in onze webshop plaatsen. Al onze gitaren worden afgesteld geleverd en u profiteert daarbij van twee-jaar-afstelgarantie. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0251 224 403 of info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk