Over Timmer Muziek

Bijna alle artikelen in onze webshop zijn in voorraad dus direct leverbaar!

Timmer Muziek staat voor een constante hoge kwaliteit en service als het gaat om onze instrumenten, accessoires, onze bladmuziek en reparaties. We bieden een zeer ruime keuze uit gitaren, bassen, drumsets, digitale piano’s, keyboards, geluids- en lichtapparatuur, blaasinstrumenten en ga zo maar door.
De website bevat actuele productinformatie met zeer interessante aanbiedingen en occasions. Neem even de tijd om de winkel te bezoeken en u zult versteld staan van onze
uitgebreide voorraad muziekinstrumenten en muziekboeken.

Timmer Muziek bestaat al sinds 1945 in het centrum van Beverwijk. Sinds 2001 zijn wij gevestigd op het Marlo terrein:
vanaf  2021 in een prachtige ruime nieuwe winkel aan de Spoorsingel 9, onder het parkeerdek tegenover het selfservice  tankstation met bakkerij Schoone op de hoek. Hier konden wij een extra showroom/studio boven realiseren met een ruim magazijn.

Eigenaar van de winkel Paul Timmer en zijn (parttime) medewerkers zien als hoofdzaken: klantgerichtheid, persoonlijk contact, deskundig advies, meedenken in een gemoedelijke sfeer, maar ook hulp en advies na uw aankoop.
Het bedrijf wordt verder ondersteund door een uitmuntende technische dienst, gitaarbouwer en pianostemmer.

Afstel- en reparatieservice voor gitaren en strijkatelier

Essentieel voor alle snaarinstrumenten is de afstelling. Een startersgitaar speelt vaak te zwaar, en duurdere gitaren kunnen vals klinken door een slechte afstelling. Op een goed afgestelde gitaar hoef je minder kracht te gebruiken, het spelen lukt sneller en is dus veel leuker. Trots zijn we op de afstelservice van al onze gitaren en ook de gitaren die u aanbiedt, vaak klaar terwijl u wacht. Alle gitaren worden geleverd met afstelgarantie: tot 2 jaar na aankoop kunt u de gitaar laten controleren en zo nodig opnieuw gratis laten afstellen.
Befaamd in de wijde omgeving zijn de gitaar- en basreparaties van onze gitaarspecialist Henk Kuip.
De broer van Paul, Peter Timmer heeft zich gespecialiseerd in strijkinstrumentreparaties en aanpassingen en hij is tevens uw pianostemmer.

Pianoles en keyboardles

Paul is tevens een ervaren docent Piano en Keyboard. Leer van bladmuziek spelen en begeleiden volgens akkoordsymbolen in de genres die u leuk vindt. Bel of mail voor de mogelijkheden en scherpe tarieven!

piano en keyboardles

Bekijk onze winkel nu ook van binnen in de video tour