Retourneren

Mag ik mijn bestelling retouren?

  • Je hebt 14 dagen om je bestelling te retourneren. Wanneer je meerdere artikelen hebt besteld kun je er ook voor kiezen om niet de hele bestelling, maar gedeeltes te retourneren.
  • Het artikel is, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking.
  • Je dient zorgvuldig om te gaan met het artikel dat je retour wilt sturen.

Artikelen die je niet kunt retourneren:

  • Fysieke cadeaubonnen en -kaarten.
  • Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.
  • Verzegelde audio-, video-opnamen en computerprogrammatuur, waarvan de verzegeling na levering is verbroken

Wanneer krijg ik mijn geld teruggestort als ik mijn product retour:

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@timmermuziek.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

U kunt het ook zelf retour brengen bij ons op onderstaand adres:

Timmer Muziek

Spoorsingel 9

1947 LA Beverwijk