Spaanse gitaar kopen

Het is een goed idee om een Spaanse gitaar te kopen als u een beginnende gitaarspeler bent. U bespeelt deze gitaar relatief gemakkelijk dankzij de brede hals en zijn zachte nylonsnaren waarvan er zes op dit instrument te vinden zijn. Bij Timmers Muziek heeft u de keuze uit diverse varianten van de Spaanse gitaar om online of in onze fysieke winkel te kopen.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een Spaanse gitaar kopen om warme muziek te maken

U produceert met een Spaanse gitaar een bijzonder warm geluid en heldere klanken waarmee u gemakkelijk bekende muziek naspeelt of uw eigen melodieën maakt.  Dit is dus niet alleen een goede startersgitaar, maar ook een populair instrument onder professionals. Kies bijvoorbeeld voor een semi-akoestische gitaar van Ibanez om de mooiste akkoorden mee te spelen. U creëert met deze Spaanse gitaar de mooiste melodieën binnen de rock, blues, pop en jazz. In onze muziekwinkel in Noord-Holland vindt u diverse modellen Spaanse gitaren om uit te proberen.

Vraag ons team om advies of bestel direct!

Is het kopen van een Spaanse gitaar de juiste keuze voor u? Vraag ons team van ervaren muzikanten om advies door langs te komen of neem contact met ons op. U kunt ons bellen via 0251 224 403 of een e-mail sturen naar info@timmermuziek.nl. Als u al weet welke gitaar bij u past, kunt u deze zowel in de winkel als online kopen en eventueel bij u thuis laten bezorgen.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk