Een Martin gitaar kopen

Wilt u een Martin gitaar kopen bij een echte gitaarspecialist? Dan kunt u uitstekend terecht bij Timmer Muziek. Onze muziekhandel in Beverwijk, vlak bij Haarlem, beschikt over een uitgebreid assortiment aan gitaren van het merk Martin. De gitaren van Martin behoren tot een van de meest bekende merken onder de akoestische gitaren. Wilt u ook een gitaar van dit topmerk uitproberen en wellicht kopen? Kom dan langs in onze winkel of bekijk onze collectie in onze webshop!

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een akoestische Martin gitaar kopen van absolute topkwaliteit

Als u een akoestische Martin gitaar besluit te kopen, bent u verzekerd van topkwaliteit. Het merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van de snaren, die over een ongekende levensduur beschikken. U kiest bij onze muziekwinkel in Noord-Holland uit verschillende series gitaren van Martin. Laat u adviseren door onze gitaarspecialisten die u graag aan een goede akoestische gitaar helpen. Door de snaren met hoog speelcomfort en onze twee-jarige-afstelgarantie, bent u jarenlang verzekerd van ongekend speelplezier!

Bekijk onze ruime collectie en kies een geschikte gitaar

Wilt u een Martin gitaar kopen bij onze gitaarspecialisten? Bekijk dan onze collectie eenvoudig online of kom langs bij onze winkel in Beverwijk. Wij helpen u dan graag met uw aankoop. U profiteert bij ons van snelle levering en gratis bezorging, indien u in de regio woont. Daarnaast kunt u altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft. Bel hiervoor naar 0251 224 403 of stuur een e-mail naar info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk