Een goede akoestische gitaar kopen

Wilt u een goede akoestische gitaar kopen waar u jarenlang plezier aan beleeft? Dan bent u van harte welkom om de collectie van Timmer Muziek uit Beverwijk te bekijken. Bij onze muziekwinkel kiest u namelijk uit een ruim assortiment aan gitaren van absolute topkwaliteit. Laat u adviseren door onze deskundige medewerkers, die allemaal uit de muziekwereld komen en u daarom gegarandeerd aan een geschikte gitaar helpen. Kom langs of bekijk onze collectie online!

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een goede akoestische gitaar kopen bij onze gitaarspecialisten

Als u een goede akoestische gitaar wilt kopen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het formaat van de gitaar. U vindt bij ons speciale kindergitaren en andere gitaren voor volwassenen die wat kleiner zijn of kleinere handen hebben. Daarnaast is het handig om als beginner met een klassieke gitaar te starten, omdat deze makkelijker te bespelen zijn. Voeg een stemapparaat toe om uw gitaar gemakkelijk te stemmen zodat u zelf kunt focussen op het leren spelen. In onze collectie vindt u allerlei verschillende typen van goede, akoestische gitaren, zodat u gegarandeerd een geschikt exemplaar vindt om te kopen.

Bestel uw akoestische gitaar en profiteer van vele voordelen

Wilt u een goede akoestische gitaar kopen van hoogwaardige kwaliteit? Kom dan langs in onze muziekwinkel in Beverwijk, vlak bij Haarlem, of bestel uw gitaar eenvoudig online. Al onze gitaren en andere instrumenten zoals onze accordeons worden afgesteld geleverd. Daarnaast profiteert u van een snelle verzending, gratis bezorging binnen de regio en twee-jaar-afstelgarantie. Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via 0251 224 403 of info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk