Merk:Yamaha

Yamaha Clavinova CLP-725 B Digitale Piano Matzwart

Oorspronkelijke prijs was: €1.722,00.Huidige prijs is: €1.449,00.

2 op voorraad

Beschrijving

De CLP-serie digitale piano’s maakt gebruik van geavanceerde technologie om de beleving van het spelen op een vleugel opnieuw te creëren, waardoor de pianist de toetsen kan spelen met veel variaties in snelheid en diepte om een onbeperkte variatie in klank te bereiken en unieke persoonlijke uitvoeringen te creëren. Met expressieve mogelijkheden die die van een vleugel benaderen, zal de CLP-700-serie het pianospelen zo veel leuker maken dan ooit tevoren.

Gemak dat alleen digitale piano’s kunnen bieden

Clavinova-piano’s zitten boordevol handige functies die alleen digitale piano’s kunnen leveren. Gebruik een hoofdtelefoon om uw omgeving stil te houden en speel mee met de vooraf ingestelde songs. Maak ook verbinding met de Yamaha-app, Smart Pianist, voor extra hulp bij oefenen op uw piano.

Met de nieuwste GrandTouch-/GrandTouch-S-toetsenborden met een breed dynamisch aanslagbereik en -respons op vleugelniveau. Uitstekende consistentie en genuanceerde expressie geven de pianist de maximale controle over speelgevoel.

Grand Expression Modeling is een baanbrekende nieuwe technologie waarmee de pianist zijn technieken kan gebruiken om de grenzeloze klankvariatie te produceren die uniek is voor vleugels. Het vermogen om de intensiteit en snelheid van de aanslag te variëren om verschillende tonen te produceren, voegt een extra dimensie toe aan het plezier van muzikale expressie.

Virtual Resonance Modeling voert realtime modellering uit van de sympathische resonantie die wordt gecreëerd door het gedrag van de snaren en de kast van het instrument – de basis van de prachtige klank van een echte vleugel. Ook levert de nieuwste akoestische ontwerptechnologie levensechte concertvleugelklanken en -resonantie bij u thuis om van te genieten.

 

 

Extra informatie

Gewicht 45 kg

Specificaties

https://nl.yamaha.com/nl/products/musical_instruments/pianos/clavinova/clp-725/specs.html#product-tabs

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha Clavinova CLP-725 B Digitale Piano Matzwart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *