Merken:Yamaha

P-125 portable stage piano

599,00

Uitverkocht

Artikelnummer: P-125 portable stage piano Categorieën: ,

Beschrijving

Ruim tien jaar na de introductie van de Yamaha P-serie komt Yamaha met een nieuwe toevoeging aan deze succesvolle serie: de Yamaha P-125. Deze opvolger van de P-115 bevat 24 verschillende geluiden, 20 verschillende ritmes en meerdere effecten. Met de Yamaha P125 zwart beschikt u  over ruime mogelijkheden in een compact draagbare piano voor een mooie prijs. De mogelijkheden op deze piano kunt u enorm uitbreiden met behulp van de Smart Pianist en Flowkey app.

Huiskamerpiano

Yamaha heeft met de P-125 weer een bijzonder goed instapmodel stagepiano gemaakt. Het 88-toetsen-tellende instrument heeft een gewogen klavier en voelt daarmee als een akoestische piano. Dit gevoel wordt versterkt door de twee 7 Watt speakers, waardoor u een ruimtevullend geluid krijgt. Ook kunt u tot wel twee hoofdtelefoons, zoals bijvoorbeeld de Amadeus HPN-20, aansluiten. Voor de volledige piano-uitstraling zijn er nog een speciaal bijpassend onderstel (L-125) en tri-pedaal (LP-1) bij te bestellen die van uw P 125 een mooi meubel maken.

Makkelijk onderweg met de P 125

Ook buiten de huiskamer is de Yamaha P-125 een fijn instrument. Dankzij de lichte, compacte behuizing is deze erg makkelijk mee te nemen. Ook heeft het instrument een stereo line output, waardoor deze goed is aan te sluiten op elke geluidsinstallatie. Mede dankzij de effecten Damper Resonance, Reverbe en Sound Boost is het geluid precies naar uw wens aan te passen, waardoor deze live perfect uitkomt. De nieuwe Table EQ maakt het mogelijk om een goed geluid te behouden als de piano op een harde ondergrond zoals een tafel wordt geplaatst. Bent u opzoek naar nog een compactere piano? Misschien is de Yamaha P-121 dan het overwegen waard, dit is het kleinere broertjes van de P-125 met 73 in plaats van 88 toetsen.

Smart Pianist – eenvoudige bediening van de Yamaha P-125

Met de Smart Pianist app van Yamaha kunt u eenvoudig de vele functies van de P-125 bedienen met uw Apple smartphone of tablet. U kunt uw iOS-apparaten eenvoudig verbinden met de USB to HOST aansluiting. Instellingen van de piano kunt u in de app aanpassen zodat u de piano nog makkelijker kunt bedienen. Ook kunt u uw favoriete instellingen opslaan zodat u deze met een druk op de knop terug kunt halen. Daarnaast heeft Smart Pianist ook een database met songs en pianolessen in bladmuziek of akkoorden.

Interactief piano (leren) spelen met Flowkey

Naast de Smart Pianist kunt u de Yamaha P-125 ook gebruiken met de Flowkey app. Dankzij een samenwerking tussen Yamaha en Flowkey krijgt u nu zelfs drie maanden gratis toegang tot Flowkey Premium bij aankoop van de P125. Flowkey maakt piano leren spelen leuk door een enorme verscheidenheid aan muziek aan te bieden (van klassiek tot huidige top 40) op verschillende niveau’s. U kunt de nummers hand voor hand aanleren op een leuke en interactieve manier met Flowkey.

Productspecificaties
 • Model Yamaha P125
 • Aantal toetsen 88
 • Soort toetsen gewogen pianotoetsen
 • Aantal stemmen polyfonie 192
 • Aantal klanken 24
 • Metronoom Ja
 • Hoofdtelefoon aansluiting 2
 • Sustain pedaal Ja
 • Versterker 7Watt x 2
 • Inclusief adapter
 • Inclusief lessenaar
 • Mogelijkheid voor het opnemen van een song. 

       Dit model is verkocht en is bijbesteld

             Van € 799,- voor:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “P-125 portable stage piano” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *