Merk:Skytec

KB3 Electronic Keyboard 61-key Touch Sensitive

Oorspronkelijke prijs was: €239,00.Huidige prijs is: €199,00.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Wil jij meer dan de standaard keyboards? Dan is het KB3 keyboard precies wat je zoekt. De KB3 beschikt namelijk over 61 aanslaggevoelige toetsen voor een natuurlijk geluid zoals dat ook bij een piano het geval is. Hiermee krijg het spelen op de KB3 een extra dimensie en, nog mooier, je kunt heel veel gevoel in je spel leggen.

KB3 keyboard

Het KB3 keyboard beschikt over een helder verlicht LCD scherm waarop je al je activiteiten kan volgen, een opname functie en een ingebouwde USB mp3 speler. De ingebouwde computer zit boordevol muziek en geluiden zodat je alle kanten op kunt met dit keyboard. Door de insteekbare muziekstandaard kan je je tablet overzichtelijk voor je zetten zodat je ook met apps, bijvoorbeeld de ‘Simply Piano’ app van JoyTunes, aan de slag kunt. Ook YouTube staat vol met (gevorderde) tutorials voor keyboards waarbij een tablet ook zeker van pas kan komen. Uiteraard kan de standaard ook gebruikt worden voor bladmuziek.

Vele muzikale mogelijkheden

De KB3 beschikt over een groot aantal ingebouwde geluiden. Zo is hij voorzien van o.a. 200 timbres, 200 rhythms, 10 demonstratie songs, verschillende percussies, vibrato, sustain, enz. Ook beschikt de KB3 over een USB aansluiting waarop een USB stick met mp3 muziek kan worden aangesloten. Zo kan je meespelen met de muziek die op de USB stick staat. De ingebouwde recorder geeft je de mogelijkheid om zelf rhythms op te nemen zodat je die later weer kan gebruiken. Het LCD display helpt je om een duidelijk overzicht te krijgen van alle instellingen.

Connectiviteit

Het keyboard beschikt over een koptelefoon aansluiting die ook gebruikt kan worden om het keyboard op een externe geluidsinstallatie aan te sluiten als het geluid uit de ingebouwde speakers niet voldoende is. Ook is het keyboard voorzien van een lijningang. Hierop kan je een afspeelapparaat aansluiten zodat je mee kunt spelen met de muziek die je afspeelt. Mocht je nou ook nog eens goed kunnen zingen dan komt de microfoon aansluiting goed van pas. Je kunt jezelf dan mooi begeleiden op het keyboard terwijl je je zangkunsten ten gehore brengt.

 • 61-Toetsen Keyboard met aanslaggevoelige toetsen, LCD scherm en muziekspeler
 • 200 Timbres / 200 Rhythms
 • 20 Demonstratie liedjes
 • Percussie instellingen
 • Master volume / Accom volume / Tempo volume
 • Start/Stop / Sync / Fill-in / Metronoom
 • Single Chord / Fingered Chord / Chord Timbre
 • Opnemen en afspelen
 • Touch / Sustain / Vibrato / Tune / Transpose
 • One-Key / Follow / Ensemble
 • 3.5mm Jack microfoon/ hoofdtelefoon / lijn-ingang

Extra informatie

Gewicht 7 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “KB3 Electronic Keyboard 61-key Touch Sensitive” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *