Een Roland piano in onze winkel kopen

In onze winkel in Beverwijk heeft u verschillende opties om een Roland piano te kopen. Digitale piano’s van Roland zijn stijlvol en betrouwbaar en verkrijgbaar voor een mooie prijs. Bij Timmer Muziek werken enkel mensen uit het vak. Zo beschikken wij over een pianostemmer en geven wij deskundig advies.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Win ons advies in om uw Roland piano te kopen

In onze webshops kunt u verschillende modellen Roland piano’s kopen met uitgebreide beschrijving. U profiteert van scherpe tarieven en een snelle levering door onze ruime voorraad. Ook staan een goede service, hoge kwaliteit en klantgerichtheid centraal in het helpen van onze klanten en geniet u ook van onze andere diensten. Zo kunt u een afspraak maken voor piano- of keyboardlessen of onze reparatie- en stemservice. Naast onze collectie Roland piano’s vindt u in onze webshop ook Yamaha keyboards en Disney bladmuziek.

Bekijk ons volledige assortiment

Kom langs in de winkel of bezoek de webshop

Bezoek onze winkel of webshop voor het kopen van uw Roland piano. We bezorgen gratis in Beverwijk, Velsen, Castricum, Heemskerk en Uitgeest én als u voor 15.00 uur uw bestelling plaatst in de regio, dan ontvangt u deze nog dezelfde dag. U kunt contact met ons opnemen, mocht u vragen hebben over uw bestelling. We zijn telefonisch bereikbaar via 0251 224 403 of via e-mail: info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk