Merk:Yamaha

Yamaha CK88 Stage Keyboard/Piano 88 GHS Toetsen Aanslaggevoelig

Oorspronkelijke prijs was: €1.849,00.Huidige prijs is: €1.489,00.

2 op voorraad

Beschrijving

CK combineert de klanken van de Yamaha CP Stage Piano met het op orgel en synthesizer gerichte YC Stage Keyboard om u een totaal nieuw klankpalet te geven. Allemaal met een intuïtieve interface waarmee u zich kunt concentreren op de muziek, niet op de menu’s. Je hebt piano, elektrische piano’s, strijkers en koperblazers plus een speciale orgelsectie en moderne synthgeluiden. Ingebouwde speciale effecten om het je eigen te maken. Er is zelfs een analoog naar digitaal (A/D) ingang om een microfoon of een ander instrument aan te sluiten, effecten toe te passen en rechtstreeks op te nemen op je laptop. Om nog maar te zwijgen over het feit dat CK ingebouwde luidsprekers en batterijen heeft om je nieuwe geluid naar nieuwe plaatsen te brengen. De opties zijn bijna eindeloos.

CK bevat pianoklanken van drie legendarische Yamaha-vleugels: de CFX, S700 en CF3, plus de karakterrijke U1-piano uit de Yamaha YC-serie. Met “Digi Piano”-geluiden kunt u uw dansfeest uit de jaren 90 op gang brengen. Er is ook een selectie van vintage elektrische pianogeluiden in zowel de reed and tine-stijl, funky Clavi-geluiden en de klassieke DX7-stijl elektrische FM-piano’s uit de jaren 80 die Yamaha beroemd heeft gemaakt. Je hebt alle keyboard sounds die je nodig hebt om het huis, de arena of de barbecue in de achtertuin te laten knallen.

Als het om orgel gaat, draait het bij de veelzijdige CK allemaal om opties. Klassieke surfrock uit de jaren 60? Uiteraard. Soulvolle R&B? Uiteraard. Gospel en alles daar tussenin? Ja zeker! CK heeft een speciale orgelsectie gebaseerd op het Yamaha reface YC mobiele minikeyboard met vijf verschillende orgeltypes, een roterend luidsprekereffect, percussie en een nieuw verbeterd vibrato/chorus. Je krijgt negen speciale dissels met bedieningselementen voor de roterende luidspreker, percussie en een vibrato/chorus-sectie.

CK geeft je een verscheidenheid aan complexe synth-geluiden zonder de complexe menu’s. Je krijgt pads in analog style pads, leads and basses, synth brass, strings and pads. Zelfs synth-bells en -textures om toe te voegen aan je synth-geluidspalet. Allemaal met moderne synth-bediening om je geluid aan te passen zonder menu-duiken. Elegante filter- en envelopgenerator (EG)-bedieningselementen om de toon en amplitude van allemaal vorm te geven. Monomodus met paneelschakelaar en aanpassingsfuncties die geweldig zijn voor synth-leads en bassen. Unison-modus met paneelschakelaar, drie modi en diepere aanpassingen. Maak enorm klinkende synths voor steken, pads, leads, bassen of wat je maar kunt bedenken.

CK-effecten maken het gemakkelijk om de geluiden in uw geluid te veranderen. Het begint met drie speciale effectprocessors: Drive, Effects 1 en Effects 2 plus een A/D-ingang met twee speciale effecten.

Drive beschikt over vijf soorten overdrive en vervorming om je geluid scherper te maken.

Effecten 1 en 2 geven je modulatie-effecten zoals Chorus, Flanger en Phaser. Op tijd gebaseerde effecten zoals Delay en Reverb plus Wah, (nog meer) Drive, Tremolo en experimentele synth-effecten zoals Ring Modulation, Slicer, Lo-Fi en meer. Om over EQ nog maar te zwijgen. Met in totaal 36 effecten is het alsof je een ingebouwd, aanpasbaar gitaarpedaalbord hebt.

Met Master Delay kunt u kiezen uit vier verschillende delay-effecten, waaronder Tempo Delay.

Master Reverb heeft drie verschillende reverb-instellingen om je geluid in de juiste ruimte te plaatsen. Zowel Master Delay als Master Reverb hebben hun eigen zendniveau van elk van de drie CK-parts en A/D Input.

Voltooi vervolgens de toon van uw geluid met Master EQ. Sluit een microfoon of instrument aan op de A/D-ingangen, pas effecten toe en hoor het resulterende geluid via de luidsprekers of uitgangen van de CK. U kunt zelfs alles opnemen dat op de A/D-ingang is aangesloten op uw computer via de ingebouwde USB-audio-interface.

Met CK kun je alles vanaf het voorpaneel splitsen, in lagen aanbrengen, mixen en verwerken. Waardoor het gemakkelijk is om te creëren met een bijna eindeloze combinatie van geluiden. Split bas en piano. Laagorgel met strijkers. Experimenteer met moderne synthgeluiden. CK geeft je drie delen die de muziek laten gaan waar je maar wilt.

Met analoge naar digitale (A/D) ingangen kunt u twee speciale effecten op de audio toepassen en deze opslaan in een LIVE SET.

De CK-serie heeft twee verschillende toetsenbordacties voor verschillende soorten spelers.

De CK88 beschikt over Graded Hammer Standard (GHS), 88 toetsen, gewogen en graduele actie om het gevoel van het spelen op een Yamaha-vleugel na te bootsen, zonder ooit de pianoverhuizers te hoeven bellen.

De intuïtieve gebruikersinterface laat je in de muziek duiken, niet in het menu, en beschikt over speciale categorieknoppen waarmee je gemakkelijk het geluid kunt vinden waarnaar je op zoek bent.

CK Filter en Envelope Generator (EG) hebben speciale bedieningselementen voor de meest gebruikte synthparameters en een speciale bypass-knop om snel terug te keren naar de standaardstatus. Je hebt totale controle om je geluid vorm te geven.

LIVE SETS slaan de exacte instellingen voor alles op het voorpaneel op en roepen ze op, inclusief je splitsingen, lagen en speciale effecten. Het slaat ook functies op en roept ze op, zoals A/D Input-instelling, sample-weergave en LED-lichtkleur

Een controller met vier zones maakt verbinding met je externe MIDI-apparaten om van CK een volwaardige MIDI-controller te maken met je DAW of masterkeyboard in je MIDI-installatie. Dat betekent dat je vier extra geluiden binnen handbereik hebt met volledige controle over de splitsingen, octaafaanpassingen, patchwisselingen en meer.

Koppel los en speel. De ingebouwde luidsprekers van CK veranderen overal waar je bent in een podium of studio. Repeteer snel in de groene kamer. Jam bij de buren. Stream je nieuwste busking-avontuur. Waar je ook heen gaat, het CK-geluid en de speelduur zullen tot 4,5 uur lang verbluffend zijn met oplaadbare batterijen of tot 3 uur met alkaline.

CK is veel meer dan een mooie MIDI-interface. Met de ingebouwde stereo in/uit USB-audio-interface kunt u audio opnemen en afspelen van en naar CK naar uw computer of iOS-apparaat, inclusief alles wat op de A/D-ingang is aangesloten. Hij heeft zelfs USB MIDI en 5-pins DIN In/Out. Perfect voor het opnemen van MIDI-data, het aansturen van softsynths of het aansluiten op Soundmondo.

Met meer geluid per pond is CK een compact, draagbaar keyboard dat je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

CK gaat draadloos met Bluetooth Audio om nummers van je telefoon of bandleden te accepteren. U kunt zelfs de ingebouwde luidsprekers gebruiken om een deuntje af te spelen of nummers vanaf uw telefoon af te spelen.

 

Extra informatie

Gewicht 13,1 kg
Afmetingen 1,333 × 354 × 148 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha CK88 Stage Keyboard/Piano 88 GHS Toetsen Aanslaggevoelig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *