Merk:Yamaha

Yamaha AG06 Mixer en USB audio interface

Oorspronkelijke prijs was: €239,00.Huidige prijs is: €199,00.

3 op voorraad

Beschrijving

De Yamaha AG06 is een webcasting mixer en USB audio interface ineen!

Gebruik deze mixer bijv. voor je webcast / podcast. Maar ook als je bijv. games wilt reviewen (en je stem wilt opnemen terwijl je naar het game-geluid luistert). Een belangrijk kenmerk van de AG-serie is de intuïtieve ‘TO PC’-schakelaar waarmee gebruikers kunnen selecteren welke ingangen terug worden gerouteerd naar een computer of iOS-apparaat. Selecteren van Dry CH 1-2 zorgt dat de computer of iOS de ingangen 1 en 2 opneemt, terwijl de INPUT MIX-schakelaar alle ingangen naar de computer of het iOS-apparaat routeert via USB voor standaard muziekproductietoepassingen.

Yamaha heeft de AG voorzien van de uitstekende D-PRE microfoonvoorversterkers. Ook het aansluiten van een muziekinstrument (zoals een elektrische / western gitaar) kan perfect via de Hi-Z (hoge impedantie) input. De AG06 heeft een 192 kHz/24 bit kwaliteit.

De AG-06 is voorzien van professionele effecten: op het eerste kanaal zit een compressor/equalizer en reverb, op kanaal twee krijgt je een versterkersimulator en reverb. Deze effecten zijn op de AG zelf niet te bewerken, maar wel aan/uit te schakelen. Het bewerken van deze uitgebreide effecten doe je met software (PC / Mac).

De LOOPBACK-functie in het gedeelte TO PC, dat perfect is voor podcasters, routeert alle ingangen naar de stereo USB-uitgang, samen met de USB-invoer van de computer. Dit maakt het mengen van microfoons en instrumenten met muzieklagen, geluidseffecten of de audio van computers en iOS apparaten een fluitje van een cent.

De mixer wordt geleverd met Cubase AI Music Production Software (als download). Let wel; de mixer/interface stuurt een stereo ‘down’ mix naar de computer, geen losse multitrack.

– compacte mixer, bedoeld voor pod / webcasting
– tevens eenvoudige recorder i.c.m. een DAW
– loopback-functie
– Hi-Z input (voor bijv. gitaar)
– studio-kwaliteit D-PRE microfoonvoorversterkers
– audio interface playback/recording: 192 kHz, 24 bit (ASIO compatible)
– kan werken met USB-voeding (zoals een USB Power Bank voor mobiele toepassingen)
– inclusief Cubase AI Music Production Software (download-versie)
– fantoomvoeding
– voeding: USB of los verkrijgbare standaard USB-adapter (DC 5V, 500 mA)
– DSP uitgebreid te bewerken met software (AG DSP Controller)

Afmetingen: 155 x 63 x 202 mm
Gewicht: 1 kg

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha AG06 Mixer en USB audio interface” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *