Merk:Yamaha

Yamaha AC3M ARE Akoestisch Elektrische Gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €998,00.Huidige prijs is: €899,00.

1 op voorraad

Beschrijving

De AC3M ARE, concertbody cutaway-gitaar, heeft een volledig massief mahoniehouten achterblad en zijbladen met een sitka-sparren bovenblad met Yamaha’s originele ARE-technologie. De natuurlijke, dynamische, versterkte klank van het SRT2 pickup systeem past perfect bij optredens.

  • Concert body cutaway
  • Massief Sitka sparren bovenblad met ARE (Acoustic Resonance Enhancement)-Technologie
  • Massief mahoniehouten achterblad en zijbladen
  • Nieuwe waaierconstructie onder het bovenblad voor luider, rijker akoestisch geluid
  • Natuurlijk, dynamisch geluid door SRT2 pickup-systeem
  • Hoog comfort halsprofiel
  • Bescheiden en mooi afgewerkt uiterlijk
  • Elixir-snaren

A-SERIE
De Yamaha A-serie is ontworpen als ideale akoestische gitaar en is vanaf de basis gebouwd om perfect geschikt te zijn voor thuis en onderweg. . Met een natuurlijke, dynamische, klank en podiumklare eenvoud van het nieuwe SRT2 pickupsysteem; speelcomfort door onze afstelling en door handgerolde toetsranden op een fijne hals shape en een speciaal ontworpen geschulpt waaierpatroon voor een geheel nieuwe krachtige, expressieve akoestische klank en Yamaha’s legendarische “Road-Ready” constructie om ervoor te zorgen dat hij klaar is wanneer jij dat bent, dag en nacht, de A-serie is de perfecte gitaar om je spel naar een hoger niveau te tillen.
De  A-serie heeft een nieuwe sound ontwikkeld die luider en sterker is in de lage en middentonen, dankzij de allernieuwste akoestische analysetechnologie ontwikkeld door de Yamaha R&D Division. Hun analyse leidde tot de ontwikkeling van de nieuwe geschulpte waaierconstructie van het bovenblad en een andere constructie dan normaal voor het achterblad

AC Body – Concert Body Cutaway
Articulerend midden en hoog, gedefinieerde lage tonen en uitzonderlijk comfort, mahoniehout biedt een rijke gebalanceerde sound met een snelle respons.

SRT2-elektronica
SRT2 is een nieuw pickupsysteem dat onafhankelijk door Yamaha is ontwikkeld en is geoptimaliseerd voor podiumoptredens. Van een piëzogeluid dat doorbreekt in een mix tot een warm, puur akoestisch geluid dat lijkt op opnemen met de vintage microfoon in de opnamestudio: met SRT2 kun je een geluid reproduceren dat je echt op het podium kunt gebruiken. Met SRT2 kun je deze twee geluiden mixen om precies de balans te bereiken waarin je een onderscheidende toon wilt bereiken. Bovendien kunt u dankzij de mogelijkheid om uit twee verschillende microfoontypes te kiezen het optimale geluid kiezen voor uw speelstijl en voor het nummer dat u speelt.

Krachtig akoestisch geluid
Ook het behandelen van de bovenbladen met Yamaha’s exclusieve A.R.E. (Acoustic Resonance Enhancement)-proces geeft het instrument een rijke, vintage kwaliteitsklank, waardoor het klinkt alsof je de gitaar al jaren bespeelt vanaf het allereerste moment dat je deze AC3M ARE oppakt.

Natuurlijk is ook deze Yamaha AC3M ARE gitaar zorgvuldig afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha AC3M ARE Akoestisch Elektrische Gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *