Merk:Vintage

Vintage V6 Reissued Series Natural Ash Strat Elektrische Gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €599,00.Huidige prijs is: €539,00.

1 op voorraad

Beschrijving

De Vintage Re-Issued Series V6-gitaar is vervaardigd met authentieke houtsoorten, voorzien van hoogwaardige Wilkinson-hardware en originele pickups, wat resulteert in een opmerkelijke kwaliteit die ver boven zijn betaalbare prijs uitsteekt.

De Vintage V6 biedt een uitzonderlijk hoog niveau van specificaties, met tal van functies die normaal gesproken te vinden zijn op gitaren in een hogere prijsklasse. Dit omvat de gerespecteerde Wilkinson WVC vibrato van originele specificaties met authentieke gebogen stalen zadels voor die klassieke schittering en toon; zorgvuldig bewerkte draaipunten voor nauwkeurige terugkeer naar de oorspronkelijke toonhoogte en een blok met verspringende boringen om snaarophanging te voorkomen. Een verstelbare, ‘vintage bend’ arm maakt dit vibratosysteem compleet.

De focus op authentieke toon gaat verder met een bijpassende en gekalibreerde set Wilkinson Alnico V single-coil pickups, inclusief een middelste pickup met omgekeerde polariteit voor helderheid en dynamiek, en voorzien van echte vintage-stijl afgeschuinde pool-stukken. Met één volume- en twee toonregelaars, een 5-wegs schakelaar en een regelcircuit dat is geoptimaliseerd voor maximale toon, respons en output, biedt deze gitaar ultieme veelzijdigheid.

De V6 is een originele Vintage ReIssued Series-gitaar, ontworpen en vervaardigd door Trev Wilkinson en het UK Vintage ontwerpteam.

✅Deze Vintage V6 Reissued Series is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Specificaties:

Kleur: Natuurlijk Essen
Body: Essenhout
Hals: Uit één stuk, hard esdoorn – vastgeschroefd
Toets: Radius 10 ”
Frets: 22
Topkam: Breedte 42,5 mm
Vibrato: Wilkinson WVC
Stemmechanieken: Wilkinson WJ55 E-Z-LOK
Hardware kleur: Chroom
Pickups: 3 Wilkinson Single Coils (N) WVS (M) WVS (B) WVS
Bediening: Volume / 2 toonregelaars / 5-weg schakelaar

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage V6 Reissued Series Natural Ash Strat Elektrische Gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *