The Essential Collection Tchaikovsky Gold CD Edition – CD Included


1 op voorraad

Artikelnummer: 9781780382982 Categorieën: ,


A fine selection of the most famous masterpieces by Tchaikovsky for solo piano. An essential addition to your piano library.


  1. 1812 Overture
  2. Dance Of The Cygnets (Swan Lake)
  3. Dance Of The Sugar Plum Fairy (The Nutcracker Suite Op.71A)
  4. Danse Des Mirlitons (The Nutcracker)
  5. First Movement (Symphony No.6 In B Minor ‘Pathetique’)
  6. June (Barcarolle)
  7. March (The Nutcracker)
  8. Marche Des Soldats De Bois Op.39 No.5
  9. None But The Weary Heart
  10. Piano Concerto No 1 In B Flat Minor (Opening)
  11. Polonaise (Eugene Onegin)
  12. Prince Gremin’s Aria (Eugene Onegin)
  13. Romeo And Juliet Fantasy Overture
  14. Scene From Swan Lake
  15. Sentimental Waltz
  16. Slavonic March
  17. Sleeping Beauty Waltz
  18. Song Without Words (Chant Sans Paroles) (Douze Morceaux De Difficulte Moyenne)
  19. Sweet Reverie (Douce Reverie) (Album For The Young)
  20. The New Doll (La Nouvelle Poupee) (Album For The Young)
  21. Waltz From Serenade For Strings In C
  22. Waltz From Swan Lake
  23. Waltz In E Flat Major (Album For The Young)
  24. Waltz In F Sharp Minor (Douze Morceaux De Difficulte Moyenne)
  25. Waltz Of The Flowers (The Nutcracker Op.71)
  26. Winter Morning (Le Matin En Hiver) (Album For The Young)


Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “The Essential Collection Tchaikovsky Gold CD Edition – CD Included” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *