TC Electronics Polytune Clip Black Ultra Precieze Clip On Tuner

Oorspronkelijke prijs was: €79,00.Huidige prijs is: €69,00.

2 op voorraad

Polytune Clip Black Ultra Precieze Clip On Tuner met chromatische, polyphonische en strobe tuning modi

Categorie:

Beschrijving

Zwart is het Nieuwe Zwart

Met ultra-precieze strobe-, chromatische en polyfone modi is de POLYTUNE CLIP de onbetwiste kampioen en de absolute meester op het gebied van stemmen. Passend bij zijn status hebben we deze kleine headstock-ninja bekroond met de hoogste eer – de beroemde zwarte coating!
Het discrete ontwerp van de POLYTUNE CLIP BLACK zorgt voor onopvallende stembeurten, zowel op het podium als in de studio, zodat je weer perfect gestemd bent voordat iemand merkt dat je uit de toon bent. Met de POLYTUNE CLIP BLACK wordt je optreden legendarisch!

– State-of-the-art clip-on tuner
– Polyfone perfectie: de beste polyfone tuner tot nu toe
– Nieuwe strobe-tuner met een nauwkeurigheid van +/- 0,02 cent

De Heilige Stemmings integriteit

De POLYTUNE CLIP is ontworpen om je betrouwbare stemmaatje te zijn, of je nu snel op het podium wilt stemmen of je instrument met ultieme precisie wilt afstellen. De POLYTUNE CLIP beschikt over drie verschillende stemmodi, variërend van de baanbrekende polyfone stemmodus waarmee je alle 6 snaren tegelijk kunt stemmen, tot de vertrouwde chromatische tuner en de ultra-precieze strobe-tuner modus, die een nauwkeurigheid van +/- 0,02 cent biedt. Welke methode je ook kiest, de stemtrilogie van de POLYTUNE CLIP zal je altijd naar toonperfectie leiden.

Gekleed om te Imponeren

Ontwikkeld met een aandacht voor detail zoals een luthier die zou hebben, is de POLYTUNE CLIP de perfecte combinatie van schoonheid en intelligentie. Met zorgvuldig gekozen hoogwaardige componenten en een verbluffend strak uiterlijk is de POLYTUNE CLIP ontworpen om jou en je instrument te complementeren, terwijl het de meest geavanceerde stemtechnologie tot nu toe bevat. Door een enorme technische prestatie hebben we ons eigen PolyTune-algoritme kunnen condenseren, belangrijke componenten verkleind en de batterijduur verlengd, terwijl we een tuner hebben gecreëerd die krachtiger is dan welke PolyTune dan ook die eerder is uitgebracht. De nieuwe standaard in stemmen is zojuist gedefinieerd en zijn naam is POLYTUNE CLIP!

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TC Electronics Polytune Clip Black Ultra Precieze Clip On Tuner” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *