Tanglewood Winterleaf Blonde TW4 BLA Elektrisch Akoestische Super Folk Gitaar Met Lichte Esdoorn Toets

Oorspronkelijke prijs was: €649,00.Huidige prijs is: €539,00.

1 op voorraad

De Winterleaf TW4CEBLA gitaar is een veelzijdig akoestisch-elektrisch instrument met een klassiek ontwerp en opmerkelijke tonale eigenschappen, dankzij het massief mahoniehouten bovenblad en mahoniehouten achter- en zijkanten. Met een comfortabele Super Folk lichaamsvorm en een esdoorn toets biedt het een uitgebalanceerde speelervaring en soepele bespeelbaarheid. Uitgerust met het Tanglewood Premium Plus EQ systeem, is het geschikt voor versterkte optredens met nauwkeurige controle over het geluid.

Categorie:

Beschrijving

De Winterleaf TW4CEBLA gitaar is een veelzijdig akoestisch-elektrisch instrument dat een klassiek ontwerp biedt met opmerkelijke klankkwaliteiten. Met zijn Super Folk lichaamsvorm, biedt deze gitaar een comfortabele en goed uitgebalanceerde speelervaring die geschikt is voor muzikanten van verschillende stijlen en vaardigheidsniveaus.

Een van de opvallende kenmerken van de TW4CEBLA is zijn massief mahoniehouten bovenblad, dat dient als het klankcentrum van de gitaar. Massief mahoniehout staat bekend om zijn warme, rijke en goed uitgebalanceerde klank karakteristieken. Het geeft een weelderig, vol geluid met een heldere en expressieve respons, waardoor het een uitstekende keuze is voor zowel tokkelen als aanslaan. Of je nu zachte akoestische melodieën speelt of krachtige akkoorden aanslaat, deze gitaar biedt een veelzijdig en expressief klankpalet.

Ook de achterkant en zijkanten van de TW4CEBLA zijn vervaardigd uit mahoniehout, wat bijdraagt aan de warmte en diepte van de gitaar. Het gebruik van mahoniehout in de hele constructie creëert een harmonieus en welluidend klankkarakter.

De gitaar is uitgerust met een bijzondere lichte esdoorn toets met elegante parelmoer punt inleg met sterren op de 12e fret aanduiding, al met al geeft voegt dit toe aan een soepele speelervaring en voegt het een vleugje elegantie toevoegt aan zijn uiterlijk.

De toevoeging van het Tanglewood Premium Plus EQ systeem maakt de TW4CEBLA een podium klaar instrument, perfect voor versterkte optredens. Dit geavanceerde elektronica systeem biedt nauwkeurige controle over je versterkte geluid, waardoor je je toon kunt verfijnen om aan je voorkeuren te voldoen. Of je nu op het podium staat, opneemt in een studio, of thuis oefent, het Premium Plus EQ systeem zorgt ervoor dat je gitaar in elke omgeving op zijn best klinkt.

✅Deze Tanglewood Exotic Blonde TW4 BLA  is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Technische Specificaties:

VORM: Super Folk
BOVENBLAD: Massief Mahoniehout
ACHTERBLAD: Mahoniehout
ZIJKANTEN: Mahoniehout
TOETSEN: Esdoorn
STEMMECHANIEKEN: Luxe Grover Mechanieken
BRUG: Techwood
TOPKAM BREEDTE: 43mm
SCHAALLENGTE: 650mm
SNAREN: Elixir Nanoweb 12-53
ELEKTRONICA: TW Premium Plus
AFWERKING: Blauw Glans

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tanglewood Winterleaf Blonde TW4 BLA Elektrisch Akoestische Super Folk Gitaar Met Lichte Esdoorn Toets” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *