Tanglewood Honey Burst Gloss Winterleaf Exotic TW4 E FM Superfolk Met Cutaway

Oorspronkelijke prijs was: €749,00.Huidige prijs is: €649,00.

1 op voorraad

De Winterleaf Exotic TW4 E FM gitaar is een opvallend en veelzijdig instrument dat uitzonderlijk vakmanschap combineert met eersteklas functies. Zoals het massief sparrenhouten bovenblad met Tiger Flame Maple fineer en de mahonie klankkast, of de uitgebreide elektronica en hoge kwaliteit Grover stemmechanieken.

Beschrijving

De Winterleaf Exotic TW4 E FM gitaar is een opvallend en veelzijdig instrument dat uitzonderlijk vakmanschap combineert met eersteklas functies. Zoals het massief sparrenhouten bovenblad met Tiger Flame Maple fineer en de mahonie klankkast, of de uitgebreide elektronica en hoge kwaliteit Grover stemmechanieken.

✅Deze Tanglewood Winterleaf Exotic TW4 E FM is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Deze gitaar heeft een Super Folk lichaamsvorm en biedt een harmonieuze balans tussen comfort en projectie. De Super Folk-lichaamsvorm, bekend om zijn iets compactere en ergonomische ontwerp, maakt het een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar zowel comfort als veelzijdigheid. Deze lichaamsvorm past comfortabel in je armen en zorgt tegelijkertijd voor een uitstekende projectie van geluid, geschikt voor een breed scala aan speelstijlen.

Het massief sparren bovenblad met Tiger Flame esdoorn fineer is een opvallend kenmerk. Deze combinatie zorgt niet alleen voor een eye catching uiterlijk, maar zorgt ook voor een helder en resonerend akoestisch geluid. Sparrenhout staat bekend vanwege zijn tonale kwaliteiten en biedt een breed dynamisch bereik en uitzonderlijke helderheid. Het Tiger Flame esdoorn fineer voegt elegantie toe en vormt een prachtige aanvulling op het klankhout.

Het mahoniehout dat voor de achterkant en zijkanten van deze gitaar wordt gebruikt, draagt bij aan het algehele tonale karakter. Mahonie staat bekend om zijn warme en rijke klank en biedt een gebalanceerde, heldere toon dat de heldere kenmerken van het sparrenhouten bovenblad en esdoorn fineer aanvult.

Uitgerust met het Tanglewood Premium Plus EQ-systeem, biedt deze gitaar geavanceerde elektronica voor versterkte optredens. Het Premium Plus-systeem biedt uitgebreide bedieningselementen, waaronder volume, toonvorming en een ingebouwde tuner, zodat u uw versterkte geluid tot in de perfectie kunt afstemmen. Of je nu op het podium optreedt, in de studio opneemt of thuis oefent, het Premium Plus EQ-systeem zorgt ervoor dat je gitaar versterkt net zo indrukwekkend klinkt als akoestisch.

Technische Specificaties:

RANGE: Winterleaf Exotic
SHAPE: Super Folk Cutaway
TOP: Solid Spruce, Tiger Flame Maple Veneer
BACK: Mahogany
SIDES: Mahogany
FINGERBOARD: Eboncore
BRIDGE: Techwood
BINDING: Maple, ABS BK/WH
BRIDGE PINS: ABS Black, White Dots
NECK: Nato
NECK JOIN: Dovetail
NECK JOINED: AT 14th Fret
MACHINE HEADS: Chrome Grover
NUT: Nubone
SADDLE: Nubone
FRET MARKERS: Dot M.O.P.
ROSETTE: Maple, ABS BK
END PIN: Chrome
STRAP PIN: Chrome
STRINGS: Elixir Nanoweb
ELECTRONICS: TW Premium Plus
FINISH: Honey Burst Gloss

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tanglewood Honey Burst Gloss Winterleaf Exotic TW4 E FM Superfolk Met Cutaway” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *