Song Book Bruel

22,60

Artikelnummer: 41690df90e06 Categorie:

Beschrijving

Patrick Bruel is in Frankrijk een megaster, maar ook in talloze andere landen is zijn naam een begrip. 

Overal verdringen grote groepen fans zich om een glimp van hem op te vangen en ook bij ons zingt het publiek in uitverkochte zalen moeiteloos zijn teksten mee, iets wat voor een franstalig artiest in het buitenland uitzonderlijk is.

Zijn carriere heeft in betrekkelijk korte tijd een enorme vlucht genomen, maar het succes is niet uit de lucht komen vallen.

Hoewel de sympathieke, in Algarije geboren Fransman als kind het vaste voornemen had om prof voetballer te worden, kwam hij toch in de ban van de muziek.  Patrick kreeg echter zijn eerste bekendheid als acteur, zowel als op het toneel als in films en voor de tv.

Intussen bouwde hij verder aan zijn muzikale loopbaan.  Het in 1986 verschenen album DE FACE werd goed ontvangen, maar de internationale doorbraak kwam met ALORS REGARDE, het album met de grote hit CASSSER LA VOIX. Sindsdien kent zijn populariteit letterlijk geen grenzen.  

Ook op zijn nieuwste cd verwent PATRICK BRUEL ons met prachtige eigentijdse chansons, die alle veertien in dit boek terug te vinden, compleet met gitaarakkoorden, volledige teksten en natuurlijk veel foto’s. 

 

Inhoud :

Lache-toi  –  Bouche!  –  Pars pas  –  J’suis quand meme la …  –  qu’est-ce que tu crois… – Combien de Murs…  –   On T’attendait  –  Demain le Monde  –  S’laisser Aimer  –   Joue, Docteur Joue!  –  Est-ce que tu danseras avec moi.  –  En bas des marches  –  Rien a perdre  –  quoique