TC Electronics Polytune 3 Mini Chromatische of Strobe Tuner Pedaal met Buffer

Oorspronkelijke prijs was: €129,00.Huidige prijs is: €109,00.

1 op voorraad

Polytune 3 Mini Tuner Pedaal met zeer hoge kwaliteit buffer of true bypass, stem met de Polytune alle 6 je snaren tegelijkertijd.

Beschrijving

POLYTUNE 3 MINI

De POLYTUNE 3 MINI zet de erfenis van de POLYTUNE voort door een ongekende hoeveelheid stemkracht te verpakken in een klein formaat, zonder essentiële functies zoals de always-on modus en onze audiophile BONAFIDE BUFFER-circuit op te offeren voor compromisloze klanken. Dit maakt het ideaal voor volledig beladen pedaalborden waar elke centimeter telt!

Kleine Tonewatcher

Heeft je signaal dringend behoefte aan een sterk buffercircuit om je klankintegriteit te beschermen tegen een peloton hongerige true bypass pedalen? De POLYTUNE 3 MINI is geschikt voor elke opstelling en meer. Dankzij de ingebouwde BONAFIDE BUFFER, die zorgt voor nul signaaldegradatie en een extreem hoge signaal-ruisverhouding, is de POLYTUNE 3 MINI het ultieme 2-in-1 gereedschap voor pedaalborden – je toon blijft robuust en je stemming blijft op punt. Schakel de buffer uit en je bent direct terug in de true bypass modus.

Geen Rust voor de Vals Gestemde

Als je op het podium staat en uit je dak gaat, is er gewoon geen tijd om te stoppen en te stemmen, zelfs als je de whammy bar iets te enthousiast hebt gebruikt. Met de always-on modus van de POLYTUNE 3 MINI hoef je nooit een noot te missen. Bovendien zijn er 2 zeer praktische DIP-schakelaars aan de zijkant van het pedaal, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen buffered bypass en true bypass, en tussen standaard modus en always-on modus, Door het lang inhouden van de footswitch wissel je gemakkelijk tussen E standaard en Drop D tuning.

Laat de Zon maar Schijnen

Of je nu optreedt in direct zonlicht, onder een enorme lichtinstallatie of gewoon van plan bent de eerste live artiest op het oppervlak van de zon te zijn, het heldere display van de POLYTUNE 3 MINI blijft duidelijk en leesbaar. Met 109 krachtige LED’s die op volle kracht draaien, hoef je niet naar het display te zoeken – het zal jou vinden!

Extra informatie

Gewicht 0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “TC Electronics Polytune 3 Mini Chromatische of Strobe Tuner Pedaal met Buffer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *