Piano Forte! lesmethode voor piano – deel 4

17,95

2 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Verdiep uw pianospel met Piano Forte! Lesmethode deel 4

Piano Forte! Lesmethode deel 4 is onderdeel van de cursus modern pianospel die door diverse auteurs is samengesteld. Het behoort tot de meest populaire lesmethodes voor de leerling én muziekdocent. In deel 4 worden stevige octaafbassen en rock-‘n-roll begeleidingen behandeld. De tweestemmigheid van de rechterhand wordt vaker en gevarieerder toegepast. De D-toonaard wordt geïntroduceerd en grondig doorgenomen.

Piano Forte! Lesmethode deel 4 heeft alleen de direct noodzakelijk theorie en is vooral gericht op het leren van basistechnieken (tellen, noten lezen en vingerzetting) en veel oefenen. De docent heeft de ruimte om grotendeels zijn of haar eigen koers te varen. Het tempo wordt rustig opgebouwd, zodat de pianisten in spé het geleerde goed kunnen verwerken en gemotiveerd blijven in hun leren en oefenen.

De songs in Piano Forte! Lesmethode deel 4 zijn een mengeling van moderne hits, evergreens en licht klassiek. Van As Tears Go By, The Final Countdown en Dreamer tot Hello Josephine, Clocks en Luna. De uitgebreide melodieën beslaan steeds twee bladzijden. Om de spieren op te warmen is een aantal vingeroefeningen opgenomen.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Piano Forte! lesmethode voor piano – deel 4” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *