Piano Forte! lesmethode voor piano – deel 2

17,95

6 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Piano Forte! Lesmethode deel 2: noten lezen en vingerzetting wordt belangrijker

Piano Forte! Lesmethode deel 2 is onderdeel van de succesvolle lesmethode voor piano, dat door vele docenten en leerlingen wordt gebruikt. In het tweede deel van de door diverse auteurs geschreven zevendelige leerwijze wordt de melodieomvang uitgebreid en de F-toonaard geïntroduceerd. De zwarte toetsen gaan een rol spelen, de akkoorden doen hun intrede en het pedaalgebruik komt aan bod. Het noten lezen en de vingerzetting worden steeds belangrijker.

Piano Forte! Lesmethode deel 2 biedt gevarieerde oefeningen aan de hand van veelzijdige muziekstijlen, zoals rock, pop, ballads, blues en jazz. De afwisselende, eigentijdse melodieën lopen uiteen van moderne songs tot evergreens en populaire klassieke stukken. Nummers als Don’t Worry Be Happy, Moving Up, Me & You, De Nozem en de Non, Love Is All Around, The Riddle, Hit The Road Jack, Theme From Swan Lake en The Tide Is High komen voorbij.

Piano Forte! Lesmethode deel 2 kent een geleidelijke opbouw, waardoor leerlingen de tijd hebben om het geleerde onder de knie te krijgen. De snellere leerlingen kunnen in een vlotter tempo door de lessen gaan.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Piano Forte! lesmethode voor piano – deel 2” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *