Akoestische Dreadnought Gitaar Made In Japan OCCASION

195,00

1 op voorraad

Categorieën: ,

Beschrijving

Occasion Akoestische Dreadnought Gitaar

Deze bijzondere akoestische dreadnought gitaar is een echt stuk vakmanschap uit Japan. De Japanse gitaarbouw staat wereldwijd bekend om zijn precisie, kwaliteit en aandacht voor detail, en dat is bij deze gitaar duidelijk te zien én te horen.

Met zijn karakteristieke gebruikssporen vertelt deze gitaar een verhaal van muzikale avonturen en inspirerende momenten. Elk krasje en deukje draagt bij aan zijn unieke uitstraling, die alleen maar wordt versterkt door zijn Japanse roots. Deze gebruikssporen voegen een extra laag van authenticiteit en karakter toe aan het instrument, waardoor het een unieke charme heeft.

Ondanks de zichtbare tekenen van zijn muzikale reis, verkeert deze gitaar in compleet functionele staat. De klank is helder, vol en resonant, typerend voor de hoogwaardige dreadnought gitaren die Japan produceert. Dankzij de stevige bouw en kwalitatieve materialen waarvan hij is gemaakt, is deze gitaar klaar om nog vele jaren mee te gaan en nieuwe muzikale herinneringen te creëren.

Of je nu een ervaren gitarist bent die op zoek is naar een instrument met karakter of een liefhebber van Japanse gitaarbouw, deze occasion akoestische dreadnought gitaar is een uitstekende keuze. Hij combineert functionaliteit met een unieke uitstraling en biedt de mogelijkheid om je muzikale reis voort te zetten met een instrument dat zowel betrouwbaar als inspirerend is.

✅Deze Akoestische Dreadnought Gitaar is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank. De gitaar is voorzien van een nieuwe set Martin Eric Clapton Signature 0.12 Snaren

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Akoestische Dreadnought Gitaar Made In Japan OCCASION” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *