Noot Voor Noot Deel. 1, Muziektheorie Voor Beginners

10,95

1 op voorraad

Beschrijving

Met Leiblum Noot voor Noot deel 1 leert u op een leuke en eenvoudige manier noten lezen. Het studieboek van Janet Leiblum reikt u theoretische kennis aan en biedt u veel schrijf- en speelervaring. Noot voor Noot deel 1 is ideaal voor eerstejaars pianostudenten en leerlingen die een ander instrument willen leren bespelen. De leerling dient de educatieve uitgave te gebruiken onder leiding en met toelichting van de muziekdocent.

De lesstof in Leiblum Noot voor Noot deel 1 is opgedeeld in lessen en werkbladen, die als er voldoende tijd is tijdens de individuele of groepslessen moeten worden ingevuld. De onderwerpen zijn: Wat is muziek, Muziekschrift, G-sleutel, Noten in de G-sleutel en Johann Sebastian Bach, F-sleutel, Dubbele notenbalk en Haydn, Ritme, Kruisen, mollen en herstellingstekens, Rusttekens, Hulplijnen en Wolfgang Amadeus Mozart, Halve en hele tonen en Muziektermen en herhalingsquiz.

Leiblum Noot voor Noot deel 1 verschaft beginners de noodzakelijke muziektheorie. Het is bedoeld voor de jonge pianoleerling, maar kan ook worden gebruikt door leerlingen die met de studie van een ander instrument beginnen.

Extra informatie

Gewicht 0,2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Noot Voor Noot Deel. 1, Muziektheorie Voor Beginners” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *