Merken:Dunlop

JHOC1 Jimi Hendrix Octavio

159,00

Uitverkocht

Artikelnummer: JHOC1 Jimi Hendrix Octavio Categorie:

Beschrijving

Hebt u altijd al die beroemde Jimi Hendrix gitaarsound willen hebben, zoals te horen in klassiekers zoals Purple Haze en Fire? Dan hebben wij speciaal voor u de JHOC1 Octavio, uit de Authentic Analog Series van Dunlop. Dit gitaar effectpedaal produceert de identieke octaaf-omhoog fuzz-geluiden waarmee Hendrix rockgeschiedenis maakte. De JHOC1 is namelijk een exacte replica van het pedaal dat Roger Mayer aan Jimi Hendrix gaf, voor zijn legendarische Band of Gypsys optredens in de Fillmore East.

Dunlop JHOC1: trouwe reproductie van het origineel

De JHOC1 Jimi Hendrix Octavio is in vrijwel ieder detail gelijk aan het originele pedaal. Zo is zijn karakteristieke wigvormige witte behuizing gemaakt van gelast staal, met handgeschuurde hoeken en een gezeefdrukt Octavio logo. De twee verchroomde knoppen aan de voorkant zijn nauwkeurig nagemaakt en zelfs het correcte type schroef is gebruik voor het vastzetten van de bodemplaat. Maar ook aan de binnenkant vindt u hetzelfde met de hand gesoldeerde analoge circuit, met eersteklas CLIFF jack-aansluitingen en een hoogwaardige DPDT aan/uit schakelaar. Het enige waar de JH-OC1 Octavio afwijkt van het origineel is het modernere batterijdeksel aan de onderzijde, waarmee u gemakkelijker en sneller batterijen kunt wisselen.

Gebruiksvriendelijke octaver / fuzz effectpedaal met True-Bypass

Het bedienen van de Dunlop JHOC1 Octavio is een fluitje van een cent. Dit rechttoe rechtaan pedaal heeft namelijk slechts één Level knop voor het volumeniveau van het effect en één Fuzz-knop voor het instellen van de hoeveelheid oversturing. Met de voetschakelaar activeert u het octaaf effect. Dit effect produceert een mix van uw originele gitaargeluid en een één octaaf hogere versie van uw gitaargeluid. De Dunlop JHOC1 Jimi Hendrix Octavio is True Hardwire Bypass. Dit betekent dat het pedaal uw geluid niet aantast wanneer hij uit staat, dus géén tonesuck!

                       Van € 199 voor:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “JHOC1 Jimi Hendrix Octavio” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *