Merken:Focusrite

Focusrite ISA One Analogue – Microfoon Pre-Amp

499,00

Uitverkocht

Artikelnummer: ISA One Analogue - Microfoon Pre-Amp Categorieën: , , , ,

Beschrijving

De ISA One Analogue is een microfoonvoorversterker met Focusrite’s prestigieuze ISA transformatorvoorversterker in een ruige en draagbaar chassis voor een net prijsje.

ISA One heeft de klassieke vintage microfoonvoorversterkertopologie van de originele IAS110 module, die de hoeksteen van elk kanaal van Focusrite’s legendarische Forté-console. De voorversterker wordt bijgestaan door een lijningang en een onafhankelijk D.I.-kanaal met dedicated gain control, actieve/passieve impedantieschakelaar, een TRS jack output voor een link naar een versterker en een onafhankelijke XLR-uitgang aan de achterkant. Deze flexibele onafhankelijke D.I. maakt het ideaal voor geluidsmannen en -vrouwen om het geluid afkomstig van de D.I. te mengen met het geluid van de luidspreker zelf, en voor muzikanten die een klassieke oplossing zoeken voor zang en gitaar.

Focusrite heeft een variabel impedantiecircuit in de ISA One gebouwd. Naast de originele ISA110 impedantie kan je met drie andere instellingen perfect matchen of opzettelijk creatief mismatchen met de voorversterker van je microfoon. Wanneer extra verwerking tussen de voorversterker of D.I. en optionele converter nodig is gebruik je gewoon de insert point van de ISA One. Er is ook fantoomvoeding, faseverandering en een 75Hz, 18dB/octaaf high-pass filter terug te vinden. Onafhankelijke ingangsmeting voor beide kanalen vind je terug in de vorm van een weekijzermeter met variabele calibratie voor analoge of digitale opnames, samen met twee 6-LED-piekmeters die je inputvolume tonen. ISA One’s hoofdtelefoonoutput heeft een eigen volumeknop die een externe stereo cue mix levert via de twee TRS jack inputs aan de achterkant.

Extra informatie

Gewicht 5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Focusrite ISA One Analogue – Microfoon Pre-Amp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *