Merk:Ibanez

Ibanez Tube Screamer TS9 Effectpedaal

Oorspronkelijke prijs was: €189,00.Huidige prijs is: €159,00.

1 op voorraad

Beschrijving

Ben jij op zoek naar de perfecte buizen overdrive? Dan is de Ibanez Tube Screamer TS9 wellicht een interessant pedaal voor jou. Bij Timmer Muziek hebben we de Ibanez Tube Screamer TS9 in het assortiment. Dit pedaal is al jarenlang een favoriet onder gitaristen van alle niveaus.

Kenmerken en functies van de Ibanez Tube Screamer TS9
De Ibanez Tube Screamer TS9 heeft een authentieke overdrive klank die de basis vormt voor vele gitaarsolo’s en -riffs. Dit pedaal zorgt ervoor dat elke overdrive toon duidelijk te onderscheiden blijft  en je gitaarspel nog beter uit de verf komt. Met de tone knop kun je de klank naar wens aanpassen en met de level en drive knoppen kun je het volume en de intensiteit van de overdrive bepalen. Dit alles maakt dit krachtige pedaal geschikt voor verschillende muziekgenres, van blues tot hardrock.

Het gebruik van de Ibanez Tube Screamer TS9
Het gebruik van de Ibanez Tube Screamer TS9 is uitermate eenvoudig. Je sluit simpelweg je gitaar aan op de input en vervolgens gaat de output naar je versterker. Daarna kan het spelen beginnen! Dankzij zijn compacte formaat neem je het pedaal gemakkelijk mee naar optredens en repetities.

Waarom kiezen voor de Ibanez Tube Screamer TS9 bij Timmer Muziek?
Bij Timmer Muziek kun je rekenen op hoogwaardige producten en uitstekende service. De Ibanez Tube Screamer TS9 is bij ons verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en je kunt erop vertrouwen dat je een goed werkend pedaal in handen krijgt.

De Ibanez Tube Screamer TS9 is een must-have pedaal voor gitaristen die op zoek zijn naar de perfecte overdrive klank. Bij Timmer Muziek kun je terecht voor dit kwalitatieve pedaal tegen een scherpe prijs. Wacht niet langer en voeg de Ibanez Tube Screamer TS9 toe aan je collectie.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ibanez Tube Screamer TS9 Effectpedaal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *