Merk:Ibanez

Ibanez SR300EDX BZM Black Ice Frozen Matte Elektrische Basgitaar

Oorspronkelijke prijs was: €589,00.Huidige prijs is: €489,00.

Beschrijving

De Ibanez SR300EDX BZM basgitaar is een veelzijdig en stijlvol instrument, perfect voor bassisten die op zoek zijn naar een breed scala aan klanken en uitstekende speelbaarheid. De bas is uitgerust met een SR4 5-delige esdoorn/walnoot hals, wat zorgt voor toonhelderheid en een superieure attack. De body is gemaakt van Nyatoh, terwijl de Jatoba toets met witte stip inlays en medium frets een comfortabele speelervaring bieden.

Met 24 frets en een snarenafstand van 19mm biedt de Accu-cast B500 brug verstelbare zadels voor precieze aanpassing. De PowerSpan Dual Coil pickups, zowel voor de hals als de brug, zijn passief en leveren een krachtig, dynamisch geluid. De Ibanez Custom Electronics 3-bands EQ met 3-weg Power Tap schakelaar geeft je de mogelijkheid om je geluid nauwkeurig af te stemmen, van punchy single coil tonen tot volle humbucker klanken.

✅Deze Ibanez SR300EDX BZM is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

5-delige esdoorn/walnoot hals
De 5-delige esdoorn/walnoot hals zorgt voor toonhelderheid en superieure attack.

PowerSpan Dual Coil pickups
Ontwikkeld door Ibanez, produceren de blootliggende poolstukken van de PowerSpan Dual Coil pickups een sterker signaal en verhogen de respons van de hogere frequenties zonder lage tonen op te offeren. Het resultaat is een toon rijk aan harmonische details en dynamische expressie.

Ibanez Custom Electronics 3-bands EQ met 3-weg Power Tap schakelaar
De 3-bands EQ werkt samen met een coil tap schakelaar voor maximale controle over een breed scala aan professionele basstonen. Tap Mode (single coil) creëert een punchy, dynamisch geluid met superieure articulatie. Series Mode (humbucking) levert een volle, warme toon en Power Tap Mode biedt het beste van beide werelden – de helderheid van de single coil gecombineerd met de volle lage tonen van de humbucker.

Accu-cast B500 brug
De Accu-cast B500 brug heeft verstelbare zadels voor variabele snarenafstand van +/- 1.5mm, waarmee aan de specifieke snaarafstand behoeften van elke bassist wordt voldaan.

Toon Regulatie – Bekijk voor duidelijke diagrammen de foto’s!
Wanneer de bas in speelpositie wordt gehouden, zijn er drie kleine knoppen het dichtst bij de onderste rand van de body. Vanuit de richting van de onderste bout naar de hals, regelen deze knoppen de treble boost/cut, mid boost/cut en bass boost/cut. Er zijn twee grotere knoppen boven deze, dichter bij de brug. De knop het dichtst bij de hals regelt het volume en de knop ernaast is de pickup balancer. Naast de balancer bevindt zich een 3-weg power tap schakelaar. Wanneer de schakelaar in de halspositie staat, zijn de humbuckers tapped. Wanneer de schakelaar in de middenpositie staat, zijn de humbuckers in serie. Wanneer de schakelaar in de brugpositie staat, zijn de humbuckers in power tap modus, wat betekent dat ze tapped zijn met extra lage tonen.

De frequentiecurve voor bass boost/cut heeft een piek bij 20 Hz. De variabele breedte wordt kleiner naar het hogere bereik toe en wordt nul rond 1000 Hz. De variabele breedte wordt iets groter in het hoge bereik dan rond 1000 Hz, maar wordt weer nul rond 5000 Hz. Het variabele bereik van de piekfrequentie is ongeveer ±15 dB. De frequentiecurve voor treble boost/cut vormt een bergachtige curve met een piek rond 10.000 Hz en nul variabele breedte rond 100 Hz. Het variabele bereik van de piekfrequentie is ongeveer ±15 dB. De frequentiecurve voor mid-boost/cut creëert een klokvormige curve met een piek rond 450 Hz en de variabele breedte wordt nul nabij 20 Hz en rond 10.000 Hz. Het variabele bereik van de piekfrequentie is ongeveer ±15 dB.

Specificaties:

halstype: SR4 5-delige esdoorn/walnoot hals
bovenkant/achterkant/body: Nyatoh body
toets: Jatoba toets met witte stip inlay
fretten: Medium frets
aantal fretten: 24
brug: Accu-cast B500 brug
snarenafstand: 19mm
hals pickup: PowerSpan Dual Coil hals pickup passief
brug pickup: PowerSpan Dual Coil brug pickup passief
equalizer: Ibanez Custom Electronics 3-bands EQ met 3-weg Power Tap schakelaar
fabrieksstemming: 1G, 2D, 3A, 4E
snaren: D’Addario® EXL165
snaardikte: .045/.065/.085/.105
kleur hardware: Goud

Hals Afmetingen:

Schaallengte: 864mm/34″
a : Breedte: 38mm bij de topkam, 62mm bij 24e fret
c : Dikte: 19.5mm bij 1e fret, Dikte: 21.5mm bij 12e fret
Radius:: 305mmR

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ibanez SR300EDX BZM Black Ice Frozen Matte Elektrische Basgitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *