GIULIA

399,00

Uitverkocht

Artikelnummer: GIULIA Categorie:

Beschrijving

De ultracompacte GIULIA is de nieuwste toevoeging aan Schertler’s Classic versterkers. Hij is perfect voor kleine zalen, home studios of als oefenversterker. Deze eenkanaalsversterker heeft dezelfde klankkwaliteit, robuuste constructie en voorkomen als zijn grotere broers DAVID en UNICO, terwijl hij slechts 6,3 kilogram weegt.

De GIULIA is uitgerust met een 1″ dome tweeter and 5″ woofer en levert 50 watt bi-amp. Zijn input is compatibel met zowel XLR als 1/4″ TRS-connectoren, wat hem geschikt maakt voor een waaier aan microfoons, inclusief Schertler’s DYN en STAT-series, of de BASIK pickup (fantoomvoeding van 10V en 48V is aanwezig). De versterker heeft intelligente electronica; de ingang kan ook worden gebruikt voor gitaar of andere bronnen met hoge lijnniveaus. Het kanaal heeft ook een 3-band equalizer en low-pass filter voor een warm geluid, wanneer op de brug geplaatste pickups worden gebruikt.

Aparte lijn- en DI-uitgangen maken verbinding met mixer, subwoofer of andere externe apparaten mogelijk. De GUILIA is ook uitgerust met een hogekwaliteits digitale reverb en een Insert-aansluiting, zo kan je een externe dynamische processor of volumepedaal aansluiten.

SPECS:

Weight: 6.3 kg (13.86 lb)
Dimensions: 27x18x28cm
Frequency response: 80 Hz to 18 kHz (+/-3dB)
speakers: 1″ dome tweeter, 5″ woofer
Construction: plywood
Channels: 1 channel
Outputs: di out, line out
Phantom power: 48v on XLR and 10V on 1/4″ jack
Effect: digital reverb
Preamp: class A
Power: 50 watt biamplified

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GIULIA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *