Easy Steps Deel 2 Voor Altsaxofoon met Audio CDrom/CD

29,99

2 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

De succesvolle methode Easy Steps is ontwikkeld vanuit de vraag naar een methode met een meer geleidelijke progressie. Er waren namelijk veel methoden op de markt waarin de stappen elkaar te snel opvolgden. Het resultaat is een unieke, praktijkgerichte methode voor gebruik in de muziekles, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Nu zijn er nieuwe edities verschenen van de boeken uit deze succesvolle serie. Behalve dat ze in een nieuw jasje zijn gestoken, zijn ze nu nog beter afgestemd op de jeugdige gebruiker en de groepsles. Bij de prijs van het boek inbegrepen is de onlinetoegang tot aanvullend materiaal zoals meespeeltracks, pianopartijen of triostukjes.De methode
Easy Steps is een complete methode in twee delen, die alle ingrediënten bevat voor een succesvolle opleiding van de beginnende muzikant. De methode is rijk geïllustreerd en bevat – naast het nodige oefen- en speelmateriaal – muzikale spelletjes, samenspeloefeningen, gehooroefeningen, en nog heel veel meer. Van alle stukjes wordt de begeleiding (al of niet met voorbeeld) bijgeleverd.

De boeken
De boeken vormen de basis. Hierin wordt alles behandeld. Hier worden de nieuwe noten en ritmes aangeleerd, met aanwijzingen hoe ze gespeeld moeten worden, en worden allerlei begrippen uit de muziek behandeld. Vooral in het begin zijn de stapjes heel klein: geleidelijke progressie is het motto. Zo krijgt de leerling de kans de verworven vaardigheden goed te verwerken – aan de hand van begrijpelijke uitleg, oefeningen, spelletjes en medleys van bekende liedjes. De duidelijke opzet en overzichtelijke opmaak zorgen voor extra helderheid.

De audiotracks
De begeleidingen van alle oefeningen en speelstukken zijn online in mp3-formaat beschikbaar. De stukken worden vaak ook een keer voorgespeeld.

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Easy Steps Deel 2 Voor Altsaxofoon met Audio CDrom/CD” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *