Merk:Crafter

Crafter HC-100CE/OPN Elektro Akoestische Klassieke Gitaar met Cutaway

Oorspronkelijke prijs was: €399,00.Huidige prijs is: €349,00.

1 op voorraad

Beschrijving

De Crafter HC-100CE/OPN uit de Silver Series 100 is een elegante cutaway elektro-akoestische klassieke gitaar die zowel qua uiterlijk als klank uitblinkt. Het bovenblad is vervaardigd van gelaagd Engelmann sparrenhout, een houtsoort bekend om zijn heldere en responsieve toon. De achterkant en krans van de gitaar zijn gemaakt van mahonie, wat bijdraagt aan een warm en rijk geluid.

De hals van de HC-100CE/OPN is ook vervaardigd uit mahonie en heeft een comfortabele speelbaarheid. Met een standaard topkam breedte van 52 mm is de gitaar geschikt voor zowel fingerstyle als klassieke speelstijlen. De toets is gemaakt van palissander en is voorzien van ronde positiemarkeringen (dots) voor gemakkelijke oriëntatie tijdens het spelen.

Wat de hardware en elektronica betreft is deze gitaar goed uitgerust. De brug en het zadel zijn beide gemaakt van palissander, wat bijdraagt aan een optimale overdracht van de snaren naar het bovenblad. De elektronica is voorzien van de CR-T NV transducer onder het zadel, een preamp met een chromatische tuner en diverse knoppen voor volume, presence, bass, medium en treble. Daarnaast beschikt het over een faseschakelaar en een batterij-indicator, en kan worden aangesloten via een 1/4″ jack.

Visueel wordt de gitaar verfraaid met een houtinleg rozet en zwarte ABS bodybinding met een witte sierrand. De stemmechanieken zijn verchroomd met witte knoppen, wat niet alleen zorgt voor een nauwkeurige stemming maar ook bijdraagt aan de esthetiek van de gitaar. De openporige afwerking benadrukt de natuurlijke schoonheid van het hout en laat de gitaar resoneren op zijn best.

Kortom, de Crafter HC-100CE/OPN is een veelzijdige en hoogwaardige elektro-akoestische klassieke gitaar, ideaal voor gitaristen die op zoek zijn naar een instrument met een uitstekende klank en speelbaarheid, zowel akoestisch als versterkt. Met zijn natuurlijke kleur en gedetailleerde afwerking is het ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan elke gitaarcollectie.

✅Deze Crafter HC-100CE/OPN is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Specificaties:

– Bovenblad: Gelaagd Engelmann sparrenhout
– Achterblad en krans: Mahonie
– Hals: Mahonie
– Topkam breedte: 52 mm
– Toets: Palissander, met ronde positiemarkeringen (dots)
– Brug: Palissander
– Zadel: Gecompenseerd
– Rozet: Houtinleg
– Bodybinding: Zwart ABS met witte sierrand
– Elektronica: CR-T NV, transducer onder het zadel, preamp met chromatiscg tuner, knoppen voor volume, presence, bass, medium en treble, faseschakelaar en batterij-indicator; 1/4″ jack
– Stemmechanieken: Verchroomd, witte knoppen
– Afwerking: Openporig

– Kleur: Naturel

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crafter HC-100CE/OPN Elektro Akoestische Klassieke Gitaar met Cutaway” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *