Merk:Crafter

Crafter Big Mino Macassar Elektro Akoestische Gitaar Incl. Gigbag

679,00

1 op voorraad

De Crafter Big Mino Macassar is een elektro-akoestische gitaar uit de Mino Series, met een massief Engelmann sparren bovenblad en een Macassar achterblad en krans voor een rijk geluid. Voorzien van een DS-2 voorversterker met Pro-klankgatelement met condensatormicrofoon en een pickup onder het zadel, biedt deze gitaar een heldere versterkte klank, terwijl Grover stemmechanieken en D’Addario EXP16 snaren zorgen voor nauwkeurige stemming en speelbaarheid. Met zijn klassieke uitstraling, comfortabele speelervaring en meegeleverde gigbag is de Crafter Big Mino Macassar een ideaal instrument voor zowel live-optredens als studio-opnames.

Categorie:

Beschrijving

De Crafter Big Mino Macassar is een prachtige toevoeging aan de Mino Series, een assortiment van hoogwaardige elektro-akoestische gitaren. Met een combinatie van vakmanschap en zorgvuldig geselecteerde materialen biedt deze gitaar een uitstekende speelervaring en een rijk geluid dat muzikanten van alle niveaus zal bekoren.

Het bovenblad van deze gitaar is vervaardigd uit massief Engelmann sparrenhout, wat zorgt voor een heldere en responsieve klank met een uitstekende projectie. Het contrast met het prachtige Macassarhout voor het achterblad en de krans voegt niet alleen een esthetisch element toe, maar draagt ook bij aan de warmte en diepte van het geluid.

De hals van mahonie biedt stabiliteit en comfort, terwijl de palissander toets met houten positiemarkeringen een soepele speelervaring biedt, en een vlinder-inleg op de twaalfde positie een vleugje elegantie toevoegt. De palissander brug en het gecompenseerde zadel dragen bij aan de resonantie en de algehele toonbalans.

Visueel is deze gitaar ook een lust voor het oog, met een rozet van palissanderhout en binding met armsteun van Macassar, accentueerd mooi met de sparren sierrand. De open kop, een klassiek model, voegt een vleugje traditionele charme toe aan het ontwerp.

Voor live-optredens en opnames is de Crafter Big Mino Macassar uitgerust met een DS-2 voorversterker, compleet met een Professioneel klankgatelement met condensatormicrofoon en een pickup onder het zadel, wat zorgt voor een heldere en gebalanceerde versterkte klank.

Deze gitaar is niet alleen een lust voor het oor en het oog, maar biedt ook praktische voordelen, zoals Grover stemmechanieken voor nauwkeurige stemming en D’Addario EXP16 snaren (.012 – .053) die een lange levensduur en een consistent speelgevoel garanderen.

Met zijn natuurlijke afwerking en luxe meegeleverde gigbag is deze gitaar klaar om muzikanten te inspireren en te begeleiden op hun muzikale reis, waarbij hij zowel op het podium als in de studio schittert.

✅Deze Crafter Big Mino Macassar is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Specificaties:

– Bovenblad: Massief Engelmann sparren
– Achterblad en krans: Macassar
– Hals: Mahonie
– Topkambreedte: 42 mm
– Toets: Palissander met houten positiemarkeringen en vlinder op de twaalfde positie
– Brug: Palissander
– Zadel: Gecompenseerd
– Rozet: Palissander inleg
– Bodybinding met armsteun: Macassar met sparren sierrand
– Kop: Open model (klassiek)
– Elektronica: DS-2 voorversterker met Pro-klankgatelement en pickup onder het zadel
– Stemmechanieken: Grover, verchroomd
– Snaren: D’Addario EXP16, .012 – .053
– Afwerking: Bovenblad zijdeglans, krans en achterblad openporig
– Kleur: Naturel
– Geleverd met: Gigbag

– Mensuur: 25,5″ (648 mm)

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Crafter Big Mino Macassar Elektro Akoestische Gitaar Incl. Gigbag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *