Merk:Boss

Boss RC-600 Loop Station 9 footswitch pedal

Oorspronkelijke prijs was: €649,00.Huidige prijs is: €549,00.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Als flagship looper van de volgende generatie is de Boss RC-600 Loop Station het perfecte gereedschap voor alle multi-instrumentalisten en singer/songwriters die hun creativiteit de vrije loop willen laten. De 32-bit signaalverwerking garandeert een kristalheldere klankkwaliteit, zelfs na ontelbare overdubs, stellen zes gelijktijdig bruikbare stereo tracks je in staat om je performance vrij vorm te geven. Naast uitgebreide effecten die rechtstreeks op de input of van de lopende track kunnen worden toegepast, is het RC-600 Loop Station uitgerust met een flexibele ritmecomputer voor het instellen van de juiste groove. Uitgebreide aansluitingen met flexibele signaalroutering, een goed zichtbare loop status Indicator en een praktische display maken het krachtige Loop Station van Boss compleet.

 • Voor instrumenten en zang
 • 32-bit signaalverwerking voor hoge geluidskwaliteit
 • Tot 13 uur totale opnametijd (ca. 1,5 uur per spoor)
 • Zes gelijktijdig bruikbare Stereo sporen met de mogelijkheid van seriële oder parallelle weergave
 • Uitgebreide on-board effecten, verdeeld in 49 input FX en 53 track FX
 • Uitgebreide ritmesectie met 16 Drum kits en 200 patronen
 • Automatische synchronisatie van tijdgebaseerde effecten met loopsnelheid en ritmesectie
 • 99 geheugenplaatsen, elk met zes Stereo phrase tracks, Custom instellingen van effecten en afspelen, alsmede individuele regelinstellingen
 • Volledige MIDI-compatibiliteit
 • Vrije signaalroutering naar uitgangsaansluitingen
 • Ronde Loop Status Indicator
 • Helder LC-display
 • Negen voetschakelaars met optie voor vrije toewijzing van functies
 • Twee XLR-ingangen met schakelbare fantoomvoeding
 • Twee stereo instrument ingangen
 • Stereo hoofduitgang en twee stereo sub-uitgangen
 • USB-poort voor het laden en archiveren van loops
 • Hoofdtelefoonaansluiting
 • Twee aansluitingen voor optionele voetschakelaars en expressiepedalen
 • MIDI Out en MIDI In
 • Stevige metalen behuizing met opening voor Kensington-sloten
 • 9 stevige footswitch schakelaars
 • Voeding inbegrepen

 

Extra informatie

Gewicht 3 kg

Uitgebreide informatie

Een nieuwe mijlpaal bij de floor-unit Loopers

Met de immense mogelijkheden van de RC-600 aan je voeten, kun je complexe en gesofisticeerde loop performances realiseren als nooit tevoren. Gebruik de zes sporen in serie of parallel voor verschillende muzikale structuren, en bouw kristalheldere lagen met de next-gen audio-engine. Bewerk sounds voor en na de opname met een enorm scala effecten, waaronder op tijd gebaseerde FX die automatisch synchroniseren met loops en de ingebouwde ritmes. Ongekende controle met negen voetschakelaars en de mogelijkheid om direct verschillende opdrachten op te roepen met drie pedaalmodi. En als dat nog niet genoeg is, kun je nog verder gaan met de uitgebreide externe regelmogelijkheden van de RC-600.

Gepersonaliseerde bediening

De RC-600 is in hoge mate aanpasbaar, zodat je de looper zo kunt configureren dat hij perfect bij jouw persoonlijke workflow past. De voetschakelaars en pedaalmodi zijn voorzien van een groot aantal toewijsbare CTL-parameters, waaronder track-operaties, FX- en ritmefuncties, tap-tempo en nog veel meer. In sommige gevallen kun je één enkele voetschakelaar gebruiken om verschillende functies te activeren door ze in te drukken, vast te houden of te dubbelklikken. Twee control jacks zijn ook beschikbaar voor het aansluiten van voetschakelaars of expressiepedalen, en elk heeft zijn eigen specifieke set parameters. Er is ook een Assign-functie om 16 verschillende controls in te stellen voor hardware- en MIDI-bediening. En met zeven top-level schermvariaties kun je realtime feedback krijgen over een verscheidenheid aan huidige bewerkingen.

RC-600

Krachtige FX voor geïnspireerde performances

Met 49 Input FX en 53 Track FX om uit te kiezen, zullen je RC-600-performances altijd evocatief en opwindend zijn. Er is een wereld aan klankkleuren beschikbaar, inclusief veelzijdige effecten uit de uitgebreide BOSS-bibliotheek, een gitaar-naar-bas simulator, en een breed scala aan krachtige vocal FX. De Track FX omvatten ook coole effecten in DJ-stijl, zoals Beat Scatter, Vinyl Flick en andere. Er kunnen maximaal vier Input FX en Track FX tegelijk worden gebruikt, en je kunt banken van vier in elke sectie opslaan om ze snel te kunnen oproepen, samen met een toggle- of momentary-knopinstellingen voor elk type.

RC-600

Verbind en mix

De RC-600 zit boordevol veelzijdige aansluitmogelijkheden en is klaar voor elke loop performance stijl. Je beschikt over twee XLR-microfooningangen plus twee mono/stereo ingangsparen voor gitaren, keyboards, drummachines en diverse audio-apparaten, samen met een inputmixer met twee microfooncompressors en speciale kanaal EQ’s. Drie stereo-uitgangsparen, een hoofdtelefoonuitgang en een outputmixer zijn eveneens beschikbaar, compleet met toewijsbare routingopties en master reverb- en compressoreffecten. Het is zelfs mogelijk om de audio I/O te gebruiken om externe effecten aan te sluiten om een of meer loops te bewerken. En via USB kun je integreren met computer-DAW’s en BOSS Tone Studio gebruiken om WAV-loops te importeren en exporteren.

RC-600

Move & Groove

De RC-600 beschikt over een ruime keuze aan organische ritmes met dynamische real-time functionaliteiten. Er zijn meer dan 200 patronen in stijlen variërend van rock, pop, en akoestisch tot latin, jazz, en elektronica. En elk patroon heeft vier variaties om alles afwisselend en interessant te houden. Intro’s en eindes zijn ook beschikbaar als je dat wenst, plus automatische fills voor de overgang tussen secties. Vind je niet wat je nodig hebt? Importeer dan je eigen SMF-ritmes via USB met de speciale RC Rhythm Converter-software. En met 16 verschillende kits kun je grooven met alles: van lichte percussie en brush-klanken tot zware rock en elektronische dance sounds.

RC-600

Creative Details

De RC-600 biedt ook tal van nieuwe creatieve details, geïnspireerd door Loop Station-gebruikers van het eerste uur. Er zijn drie verschillende overdubfuncties beschikbaar, waaronder eentje waarmee je de huidige sound in een loop-track kunt vervangen terwijl deze wordt afgespeeld, plus een nieuwe Bounce In-functie voor het opnemen van meerdere tracks in één. Undo/redo is ook verbeterd met een Mark Back-functie waarmee je direct terug kunt springen naar een vorige loop-status die je gemarkeerd hebt. Opties voor halve en dubbele snelheid zijn ook aanwezig, en je kunt de overkoepelende afspeelsnelheid aanpassen met of zonder toonhoogteverandering. Bovendien is het nu mogelijk om de Auto Rec-functie toe te wijzen aan een voetschakelaar, voor snelle activering wanneer dat nodig is.

RC-600

Video demo

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Boss RC-600 Loop Station 9 footswitch pedal” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *