Een studiegitaar kopen

Bent u gestart met gitaar spelen en wilt u een studiegitaar kopen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Timmer Muziek. Bij onze muziekwinkel kiest u uit een ruim assortiment aan gitaren voor zowel de beginnende speler als de ervaren muzikant. Laat u adviseren door onze muziekspecialisten die u graag helpen een geschikte studiegitaar te kopen. U profiteert daarbij van scherpe prijzen en snelle levering.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een studiegitaar kopen voor optimaal speelcomfort

In ons aanbod kiest u uit allerlei soorten gitaren van kindergitaren tot professionele instrumenten, zodat u altijd een geschikte studiegitaar vindt om te kopen. Deze gitaren zijn altijd van de goedkopere prijsklasse en worden geproduceerd in serie in werkplaatsen of fabrieken. Wij adviseren u een gitaar met een goede prijs-kwaliteitsverhouding te kiezen die ook gemakkelijk voor u te hanteren is, zoals een Crafter gitaar. We raden daarom aan altijd om met een klassieke gitaar zoals een Spaanse gitaar te starten, gezien hierbij de snaren ver uit elkaar liggen en deze makkelijk in te drukken zijn. Zo ervaart u optimaal speelcomfort en kunt u eindeloos oefenen! Met ons stemapparaat stemt u de gitaar gemakkelijk terwijl u de tonen leert. Als u toch liever met een elektrische gitaar start, raden wij onze elektrische gitaar voor beginners aan.

Laat u adviseren door onze specialisten tijdens een winkelbezoek

Wilt u een studiegitaar kopen bij Timmer Muziek of heeft u interesse in onze andere producten zoals onze mondharmonica’s? Kom dan langs in onze winkel in Beverwijk, vlak bij Haarlem, en laat u adviseren door onze specialisten. Zij kijken dan samen met u welke studiegitaar geschikt is voor u. Heeft u een geschikte studiegitaar gevonden? Dan profiteert u van twee jaar afstelgarantie. Heeft u vragen over het kopen van een startersgitaar of wilt u meer weten over onze muziekwinkel? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0251 224 403 of door een e-mail te sturen naar info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk