Een handpan kopen

Bent u een fan van het geluid van de handpan en wilt u deze graag zelf kopen? Dan schakelt u de specialisten van Timmer Muziek uit Beverwijk, niet ver van Haarlem, in. Bij onze muziekwinkel koopt u namelijk handpannen van hoogwaardige kwaliteit. Onze specialisten voorzien u daarbij van deskundig advies en u profiteert van snelle levering. Ontdek onze collectie en wie weet heeft u binnenkort al uw handpan in huis.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een handpan kopen met een uniek geluid

Een handpan is een bijzonder instrument om te kopen. Dit instrument is een subgroep van de steelpan en heeft een warme en volle klank. Daarbij is iedere handpan uniek met stuk voor stuk een eigen sound en toonsoort. In de collectie van onze muziekwinkel kiest u uit verschillende soorten handpannen met een eigen klank. Laat u adviseren door onze specialisten die u graag helpen een geschikte handpan aan te schaffen. Naast het kopen van een handpan, kunt u bij ons terecht voor het bestellen en afstellen van de volgende andere instrumenten, zoals:

Bekijk ons assortiment online of kom langs in onze muziekwinkel

Wilt u een handpan bij Timmer Muziek kopen? Bestel deze dan eenvoudig online en profiteer van een snelle levering en gratis bezorging, indien u in de regio woont. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze winkel, waar onze specialisten u van professioneel advies voorzien. Heeft u vragen voorafgaand aan uw winkelbezoek? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0251 224 403 of door een e-mail te sturen naar info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk