Boss-effectpedaal

Wilt u graag een Boss-effectpedaal kopen? Dan moet u het aanbod van Timmer Muziek eens bekijken. In onze muziekwinkel in Beverwijk, vlak bij Haarlem, koopt u namelijk diverse gitaren, versterkers, effectpedalen en andere accessoires. Laat u adviseren door onze deskundige gitaarspecialisten, zodat u altijd verzekerd bent van een succesvolle aankoop en een passend Boss-effectpedaal. Voor optimaal speelcomfort en -plezier kunt u uitstekend bij ons terecht!

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Een Boss-effectpedaal voor nóg meer speelplezier

Boss is een van de meest bekende namen voor effectpedalen binnen de gitaarwereld. Deze effectpedalen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit, stevige constructie en betrouwbaarheid. Met een Boss-effectpedaal bent u daarom verzekerd van jarenlang speelplezier. U kiest in de collectie van onze muziekwinkel in Noord-Holland uit verschillende exemplaren. Afhankelijk van uw wensen en speelstijl helpen onze gitaarspecialisten u aan een geschikt effectpedaal. Naast een effectpedaal, bestelt u bij ons ook diverse gitaren, zoals:

Bekijk onze collectie online of kom langs in onze winkel

Heeft u interesse in het kopen van een Boss-effectpedaal of een Boss Loop Station van onze muziekwinkel? Kom dan langs op onze locatie in Beverwijk en bekijk ons ruime assortiment. U kunt ook in onze webshop uw bestelling plaatsen. U profiteert dan van een snelle levering. Heeft u vragen over de effectpedalen van Boss? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0251 224 403 of door een e-mail te sturen naar info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk