Andrew Lloyd Webber Piano Songbook


Artikelnummer: 85cc61d8c3b8 Categorie:


15 muziektheater klassiekers van Andrew Lloyd Webber zijn hier gepresenteerd in meesterlijke arrangementen door Phillip Keveren voor piano solo.


  1. Angel Of Music (From The Phantom Of The Opera)
  2. Another Suitcase In Another Hall (From Evita)
  3. Anything But Lonely (From Aspects Of Love)
  4. I Don’T Know How To Love Him (From Jesus Christ Superstar)
  5. Learn To Be Lonely (From The Phantom Of The Opera)
  6. Let Us Love In Peace (From The Beautiful Game)
  7. Love Changes Everything (From Aspects Of Love)
  8. Macavity: The Mystery Cat (From Cats)
  9. Old Deuteronomy (From Cats)
  10. The Perfect Year (From Sunset Boulevard)
  11. Superstar (From Jesus Christ Superstar)
  12. Think Of Me (From The Phantom Of The Opera)
  13. The Vaults Of Heaven (From Whistle Down The Wind)
  14. Wishing You Were Somehow Here Again (From The Phantom Of The Opera)
  15. You Must Love Me (From The Cinergi Motion Picture Evita)