Merk:MAX

MAX KB1 Keyboard 61 Toetsen Incl. Microfoon

Oorspronkelijke prijs was: €129,00.Huidige prijs is: €99,00.

Uitverkocht

Categorieën: , ,

Beschrijving

MAX KB1 keyboard, het perfecte keyboard voor de beginner

Het MAX KB1 Keyboard met 61 toetsen en 3-staps trainingsfunctie biedt voldoende uitdaging voor iedereen die wil beginnen met keyboard spelen. Met de ingebouwde 3-staps trainingsfunctie leer je de toetsen kennen en train je jezelf om moeiteloos de juiste toets te vinden. De MAX KB1 is voorzien van 61 toetsen (5 octaven) en biedt daarmee voldoende uitdaging voor de beginnende speler. Met behulp van apps op je telefoon of tablet, bijvoorbeeld de ‘SimplyPiano’ app van JoyTunes, is keyboard leren spelen leuk en eenvoudig. Ook op YouTube is veel lesinformatie te vinden om zo op een leuke manier keyboard te leren spelen.

LCD display
Het keyboard is voorzien van een overzichtelijk LCD display waarop alle instellingen e.d. overzichtelijk worden weergegeven. Het keyboard zit boordevol allerlei handige functies en mogelijkheden. Zo beschikt hij over 255 timbres, 255 rhythms, 24 demo songs, verschillende percussies, vibrato, sustain, etc. Een compleet en uitgebreid keyboard om het spelen volledig onder de knie te krijgen. De Max KB1 is voorzien van een record functie waarmee zelf ritmes kunnen worden opgenomen en opgeslagen zodat deze later weer te gebruiken zijn.

Vele opties en mogelijkheden
Het MAX KB1 keyboard kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zo beschikt hij over ingebouwd stereo speakersysteem waarbij de hoge tonen en lage tonen door aparte speakers worden weergegeven voor een betere, zuiverdere klank. Qua stroomvoorziening kan hij vanzelfsprekend op het lichtnet worden aangesloten maar ook buitenshuis zijn er mogelijkheden want de KB1 werkt ook op 6 AA batterijen waardoor je hem dus ook ‘mobiel’ kunt gebruiken. Wil je je omgeving niet tot last zijn? Op de KB1 kan een hoofdtelefoon worden aangesloten. Deze hoofdtelefoon aansluiting (3.5mm jack) kan tevens gebruikt worden voor het aansluiten van een geluidsinstallatie indien je voor meerdere mensen een optreden wilt geven. Met de lijningang (3.5mm jack) kan een externe audiobron worden aangesloten en de microfooningang (3.5mm jack) biedt samen met de meegeleverde zang microfoon mogelijkheden voor het toevoegen van zang, op die manier kan je jezelf als zanger(es) op het keyboard begeleiden.

Al met al is de MAX KB1 een zeer uitgebreid keyboard die de beginnende speler voldoende uitdaging biedt om de wereld van het keyboard spelen te verkennen. Met de vele mogelijkheden en opties raak je niet snel op de MAX KB1 uitgekeken.

Kenmerken:

Keyboard met 61 toetsen en insteekbare muziek / tablet standaard
Bijgeleverde microfoon met 3.5mm jack aansluiting
Voorzien van trainingsfunctie, 3 stappen voor stapsgewijs lessen
stereo speakersysteem voor een uitstekende geluidskwaliteit
Overzichtelijk en uitgebreid LCD display voor snel overzicht
255 Timbres & 255 Rhythms
24 demonstratie songs
Meerdere percussie mogelijkheden
Master Volume / Accom Volume / Tempo Control
Sustain / Vibrato
One-key / Follow / Ensemble
Start/Stop / Sync / Fill-in
Single Chord / Fingered Chord
Rhythm programmeer functie
Opname en afspeel mogelijkheid
3.5mm jack microfoon/lijningang aansluiting
3.5mm jack uitgang voor hoofdtelefoon of geluidsinstallatie
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz (adapter meegeleverd)
Werkt ook op 6 AA batterijen (niet meegeleverd)
Afmetingen en gewicht

Extra informatie

Gewicht 4,2 kg
Afmetingen 85,9 × 32,2 × 10,4 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MAX KB1 Keyboard 61 Toetsen Incl. Microfoon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *