Merk:Yamaha

Yamaha DTX Multi-12 Drumpad

Oorspronkelijke prijs was: €569,00.Huidige prijs is: €499,00.

Uitverkocht

Artikelnummer: DTX Multi-12 Categorie:

Beschrijving

MULTI-Level, MULTI-Play en MULTI-Purpose! – De krachtigste, alles-in-één percussiepad die voor iedereen geschikt is, van beginner tot professional, voorziet in verschillende speellevels en een grote verscheidenheid aan speelstijlen en speelsituaties. – De Yamaha DTX-MULTI 12 is uitgerust met 12 pads die makkelijk uit elkaar te houden zijn, zelfs op een donker podium. U kunt de DTX-MULTI 12 op een groot aantal manieren gebruiken, zoals de percussiepad gebruiken in combinatie met akoestische drums en percussie om de muziek te accentueren met een rijke verscheidenheid aan voices, data overdragen naar de aangesloten computer waar u muziek kunt componeren met het bijgeleverde programma ‘Cubase AI 5’ of een kickpedaal (apart te koop) aansluiten om een compacte drumset samen te stellen.

Naast een breed spectrum aan voices die afkomstig zijn van het wereldberoemde synthesizervlaggenschip de MOTIF-serie, beschikt de DTX-MULTI 12 ook over vele nieuwe percussiegeluiden die bijeengebracht zijn door Yamaha’s geavanceerde sampletechnieken en gebruiksklare effectgeluiden voor een eindtotaal van maar liefst 1277 voices. – De DTX-MULTI 12 bevat niet alleen digitale geluiden, maar ook DJ-sounds en een rijke verscheidenheid aan voices met percussie-, chromatisch gestemde percussie-, folk- en akoestische druminstrumenten. – U kunt ook WAV- en AIFF-audiobestanden importeren van een usb-geheugenstick en die vervolgens als voices gebruiken. – De DTX-MULTI 12 werkt als sampleafspeelapparaat met 64 MB aan flashrom met batterijback-up. – Samen met geweldig klinkende reverb- en choruseffecten die op complete drumkits kunnen worden toegepast, beschikt de DTX-MULTI 12 ook over een variatie-effecteenheid die kan worden gebruikt om afzonderlijke voices in tal van opwindende manieren te verrijken.

De DTX-MULTI 12 voorziet in een aantal speelmodi en -functies die artiesten in staat stellen hun kunst en talent rechtstreeks tot uiting te brengen. Dit zijn: – Stick-modus, geoptimaliseerd voor het bespelen van het instrument met drumstokken. – Hand-modus, voor overbrenging van de subtielste expressie via handmatige percussie. – Finger-modus, voor uiterst complexe drumpatronen met de vingers. – Dempfunctie, waarmee geluiden kunnen worden gedempt of veranderd wanneer er met een hand op de pad wordt gedrukt wanneer er op de pad wordt geslagen.

Er kunnen maximaal vier verschillende voices aan elke pad worden toegewezen. – De DTX-MULTI 12 is uitgerust met een veelheid aan functies om creativiteit te stimuleren, zoals de Stack-modus waarbij alle noten die aan een pad zijn toegewezen, gelijktijdig worden geactiveerd met een enkele slag en de Alternate-modus waarin de noten die aan de pad zijn toegewezen om de beurt worden bespeeld wanneer er wordt geslagen.

 

Naast de MIDI IN/OUT-poort is de DTX-MULTI 12 uitgerust met een USB TO HOST-poort die via een usb-kabel (apart verkrijgbaar) op een pc kan worden aangesloten, en een USB TO DEVICE-poort waarmee gebruikerskitdata op een usb-geheugenstick kunnen worden opgeslagen. – Deze verbinding kan op een aantal manieren worden gebruikt. Degenen die bijvoorbeeld moeite hebben met spelen op een toetsenbord, kunnen MIDI-data rechtstreeks in DAW-software invoeren en anderen kunnen synthesizersounds van computersoftware bespelen door op de DTX-MULTI 12 te slaan. – ‘Cubase AI 5’ van Steinberg, een DAW-softwareprogramma, wordt bij de DTX-MULTI 12 geleverd. U kunt al op de dag dat u de DTX-MULTI 12 koopt beginnen met het wijzigen van de toonhoogte en het ritme van de MIDI-data die u invoert met behulp van de DTX-MULTI 12 en beginnen met het componeren van ingewikkelde muziekstukken. – Door DTX-MULTI 12 Extension (gepland voor toekomstige vrijgave op onze website) te installeren, kunt u Cubase AI 5 rechtstreeks via het bedieningspaneel van de DTX-MULTI 12 bedienen. Deze uitbreiding zal uw efficiëntie bij het componeren van muziek drastisch verbeteren.

De DTX-MULTI 12 wordt geleverd met trigger-ingangen waarop vijf externe pads kunnen worden aangesloten, evenals een voetschakelaaraansluiting en een hihatregelaaraansluiting. U kunt de DTX-MULTI 12 aanpassen aan uw eigen behoeften. U kunt: – Een hihatregelaar (zoals de HH65) en een kickpad (zoals de KP65) aansluiten om de DTX-MULTI 12 als een compacte drumkit te gebruiken. – Een voetschakelaar (zoals de FC4) gebruiken om te schakelen tussen verschillende drumkits en frasepatronen. – Een voetregelaar (zoals de FC7 of FC9) gebruiken om het volume en de effectwaarden in realtime te besturen. – Een drumtrigger (zoals de DT20) aansluiten om spelen op akoestische drums om te zetten in triggersignalen en deze signalen in te voeren voor afspelen. * Hihatregelaars, voetschakelaars, voetregelaars, kickpads en drumtriggers worden apart verkocht.

Extra informatie

Gewicht 2 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Yamaha DTX Multi-12 Drumpad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *