Merk:Vintage

Vintage Statesboro V660WK Elektro Akoestische Orchestra Cutaway Gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €299,00.Huidige prijs is: €249,00.

1 op voorraad

Beschrijving

Er hangt een sfeer van blues uit de jaren 1930 rond de Vintage Statesboro’ Whisky Sour Series van akoestische en elektro-akoestische gitaren, ontworpen door de Engelse gitarist en blues historicus Paul Brett.

Deze coole akoestische en elektro-akoestische gitaren hebben niet alleen die authentieke ‘voel het in je botten’ intrinsieke blues emotie, er is ook een moderne benadering qua bespeelbaarheid en geluid waar zowel amateur als professionele spelers van zullen genieten.

Verkrijgbaar in dreadnought, concert en parlour lichaamsmaten, delen alle modellen dat klassieke ‘bluesman met een beperkt budget’ thema, afgewerkt in een coole matte Whisky Sour lak die de natuurlijke houtnerf van de volledig mahonie constructie en subtiele klankgat rozet benadrukt.

Elektro-akoestische fans worden ook verwend, want de dreadnought- en concert modellen zijn verkrijgbaar als elektro-akoestische gitaren, met enkele uitsparings en een extra Vintage voorversterker met bedieningselementen voor volume, bas, midden en hoge tonen, fasewisselaar, stemapparaat en indicator voor een lage batterij.

De warme, heldere resonante toon van het zorgvuldig geselecteerde mahonie en de vriendelijke nekprofielen, gladde frets en een geweldige actie maken de Statesboro’ Whisky Sour Series akoestieken niet alleen een emotioneel inspirerend genot voor blues-spelers, ze zijn ook goed geschikt voor een breed scala aan speelstijlen… en zouden zich zeker niet ver van huis voelen op de veranda.

✅Deze Vintage Statesboro V660WK is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

V660 Features

Top:
Hand selected mahogany.

Back & Sides:
Mahogany.

Neck:
Mahogany.

Electronics:
Volume, tuner, bass, middle, treble EQ, phase and battery check.

Scale length:
650mm.

Bridge:
Tech wood.

Saddle:
White ABS, compensating.

Nut:
43mm white ABS nut.

Machine heads:
Chrome die cast.

Strings:
Bronze light.

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vintage Statesboro V660WK Elektro Akoestische Orchestra Cutaway Gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *