Merken:BC Rich

Eagle Archtop

575,00

Uitverkocht

Artikelnummer: Eagle Archtop Categorie:

Beschrijving

B.C. Rich is bekend als een van de pioniers in de nek door bouw. Ze gebruiken het op veel van hun gitaren, omdat het biedt de beste mogelijk ondersteunen, resonantie, comfort en toegang tot hogere frets. Nek-through heeft lang beschouwd als de bouw-premiemethode voor hoge kwaliteitgitaren. Deze constructie begint met premie Noord-Amerikaanse esdoorn of mahonie en loopt van het puntje van de kop tot het einde van de gitaar. Dit betekent dat de kop, toets, pick-ups en brug die alle aan dit één solide basis zijn gemonteerd. Sonisch is het een verschil die u kunt horen. De nek-through bouw ook mogelijk ons te knippen weg meer van het lichaam en nek aan nek gezamenlijke waarmee comfort die geen bolt-on of set-nek kan bieden. U vindt de nek via functie op alle van onze top van de lijn B.C. Rich modellen.

Rockfield Pick-ups – maffia

   Brug Pick-ups:

BC rijke gitaren genaamd Rockfield vroeg hen, “We net als de turbo-serie, maar kan je ze doen met een keramische magneet ook?” antwoordde ze, “dat is een geweldig idee! Zeker we kunnen, maar je hebt om ze te gebruiken in alles!” (Zij die slag niet gewonnen, maar het was het waard een schot) Het gebruik van een keramische magneet geeft elke pick-up extra bevoegdheid toe te schrijven aan het toegenomen magnetisch veld die zij bieden. Deze functie maakt de maffia pick-ups produceren een heter en dikker toon dat? s echt agressief en volledige. De verhoogde low-end en dikke mids en in uw gezicht hoogtepunten is wat rock-‘n-roll werd gebouwd op! Evenwichtig en vol ondersteunen dit pick-up is een grote weergave van zijn naamgenoot, een echt intimiderend moordenaar.

   Hals Pick-ups:

We wilden ervoor zorgen dat de versie van de nek van de maffia pick-up was net als volledige klinkende als de brug positie. We wilden om dit te doen zonder te nemen afstand van wat we al had assortimentt. Dus we weer we in het hout gingen werpen en zeer kleine wijzigingen van het algemene ontwerp en het ontwerpconcept van deze pick-up maakte. Toen we kwamen uit waren we ervan overtuigd dat de maffia nek pick-up had die punchy vet toon met agressieve dezelfde kenmerken als de versie van de brug. Een beetje helderder met een beetje minder output echt neemt deze pick-up in het glad en warme rijk van de tonale spectrum. Alle terwijl het handhaven van dat evenwicht bijten en in je gezicht agressieve toon dat de maffia is bekend voor!

Diepe getoogd Top

Een diep gebogen top wordt gebruikt op verschillende B.C. Rich modellen. De diepe boog wordt assortimentt door het lichaam centrum vergroten door ongeveer 5/8 “en dan zachtjes hellende de boog naar de kant van het instrument en herverdeling uit, net zoals de helling de rand assortimentt. Een diep boog top wanneer toegepast op een vorm van B.C. Rich geeft een sfeer van elegantie en verfijning. Veel van de BC Rich Handcrafted instrumenten worden verzocht met een diep boog bovenste stijl. Dit jaar B.C. Rich is het aanbieden van meer diep boog tops in hun productiemodellen in een verscheidenheid van vormen en kleuren.

Kenmerken/Specificaties:

Lichaam & Bridge:

  • Bouw: Hoewel nek
  • Lichaam: Mahonie
  • Brug: Tune-O-Matic w / Stop Bar

Nek:

  • Nek: Mahonie
  • Toets: Ebbenhout
  • Frets: 24 Jumbo
  • Schaal: 24 5/8 “

Pick-ups & Hardware:

  • Pick-ups: Rockfield maffia
  • Regelaars: volume 2, 1 toon, 1 drie manier schakelen
  • Tuners: Grover Super Rotomatic

                           Van € 650,- voor:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Eagle Archtop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *