Merk:Beamz

Magic Jelly DJ Ball Lichteffect met DMX

Oorspronkelijke prijs was: €69,00.Huidige prijs is: €49,95.

Uitverkocht

Artikelnummer: Magic Jelly DJ Ball 6x 3W RGB LED-1 Categorieën: , ,

Beschrijving

BeamZ Magic Jelly Ball voor een schitterend en ruimtevullend effect!
Wil jij graag je huis- of slaapkamer, mancave, café, club, etc. op een eenvoudige manier voorzien van een disco lichteffect? Dan is de BeamZ Magic Jelly Ball precies wat je zoekt. Dit gave lichteffect is eenvoudig in gebruik en zorgt door de halfronde bol voor een ruimtevullend effect. Het lichteffect is voorzien van 6 krachtige LED’s waarmee hij een kleurrijke en bewegende lichtshow produceert.

Vele lichtstralen

De Magic Jelly Ball zorgt voor enorm veel gekleurde lichtstralen die door elkaar door de ruimte bewegen. De halfronde transparante bol is opgebouwd uit vele lezen. Deze lenzen bundelen het licht van elke LED apart om tot een lichtstraal waardoor er enorm veel lichtstalen ontstaan. Doordat de bol halfrond is straalt de Magic Jelly Ball breed en rondom uit voor een ruimtevullend effect. Omdat de LED’s intern op een bewegende printplaat zijn gemonteerd bewegen de stralen voor een schitterend effect.

Sturing

De Magic Jelly Ball kan op meerdere manieren gebruikt worden. Of je nou gewoon een leuk lichteffect zoekt voor tijdens een feestje of iets voor de uitbreiding van je DMX lichtshow, het is allemaal mogelijk. Voor eenvoudig thuisgebruik kan er gekozen worden voor een aantal voorgeprogrammeerde programma’s met instelbare snelheid. Hierbij hoef je er niet naar om te kijken en zorgt het lichteffect voor een spetterende lichtshow. Een andere optie is geluidsbesturing door middel van een ingebouwde microfoon. De microfoon pikt het geluid op en dit signaal wordt omgezet in beweging en het knipperen van de LED’s. Heb je een DMX lichtshow of wil je er een gaan creëren dan kan je de Jelly Ball via DMX aansturen om zo volledige controle over o.a. de beweging en het licht te krijgen. Deze uitgebreide bedieningsopties maken de Magic Jelly Ball geschikt voor iedereen.

Tip! Magic Jelly Ball boost!

Om het effect van de Magic Jelly Ball écht tot zijn recht te laten komen raden wij het gebruik van een rookmachine sterk aan. Door een lichte nevel / mist in de ruimte te creëren worden de lichtstralen van de Jelly Ball zichtbaar voor een geweldig effect waarbij het lijkt alsof je de lichtstralen zo uit de lucht kunt pakken. Het effect van de Jelly Ball wordt er écht een stuk gaver door!

Kenmerken

Lichteffect met enorm veel gekleurde en bewegende stralen
Transparante bol van melkglas met vele lenzen
Gekleurde LED’s zorgen voor kleurrijke lichtshow
Kan door iedereen bediend worden
Meerdere voorgeprogrammeerde shows met instelbare snelheid
Kan door ingebouwde microfoon op geluid reageren
Plug-and-play lichteffect, geen verdere apparatuur nodig

Specificaties

Aantal LED’s: 6
Kleuren LED’s: Rood, Groen en Blauw
Vermogen per LED: 3W
Aantal DMX kanalen: 6
Aansluitspanning: 230Vac/50Hz
Afmetingen: 195 x 190 x 190mm
Gewicht: 0.8kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Magic Jelly DJ Ball Lichteffect met DMX” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *