Een ukelele kopen in Noord-Holland

Een ukelele kopen doet u bij Timmer Muziek in Beverwijk, Noord-Holland. Een ukelele is een laagdrempelig instrument en is makkelijker te vervoeren dan bijvoorbeeld gitaar: Een ideaal instrument om mee te starten. Wij hebben enkel muzikanten in dienst die u adviseren in de aanschaf van een ukelele. U kunt ook de webshop online bekijken en gemakkelijk uw bestelling plaatsen.

Afstelservice en -garantie

Besteld voor 16:00, zelfde dag verzonden

Constante hoge kwaliteit en service

Laat u adviseren om een ukelele te kopen in Noord-Holland

In onze winkel in Noord-Holland vindt u producten van hoge kwaliteit en krijgt u uitgebreide informatie om de geschikte ukelele te kopen. Door onze ruime voorraad ontvangt u uw pakket vaak nog de volgende dag. Daarnaast geniet u bij ons van diverse services, zoals onze afstelservice en -garantie en reparatieservice. Naast onze collectie ukeleles verkopen we ook diverse andere snaarinstrumenten en verschillende apparaten, zoals accordeons en stemapparaten voor uw gitaar.

Bekijk ons volledige assortiment

Bezoek onze winkel en laat u inspireren

Bezoek onze webshop om uw ukelele te kopen of bezoek onze winkel in Noord-Holland. Ook kunt u zo een kijkje nemen in onze andere collecties instrumenten, waaronder accordeons. Indien voorradig, ontvangt u uw bestelling de volgende dag nog in huis. In de regio wordt uw bestelling vaak dezelfde dag nog bezorgd, als deze voor 15.00 uur is geplaatst. In Beverwijk, Velsen, Castricum, Heemskerk en Uitgeest bezorgen we gratis. Neem contact met ons op voor uw vragen, telefonisch via 0251 224 403 of via e-mail: info@timmermuziek.nl.

Bezoek Muziekhandel Timmer in Beverwijk