Richwood A50 Master Series Auditorium OOO gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €549,00.Huidige prijs is: €499,00.

1 op voorraad

De handgemaakte Richwood Master Series auditorium OOO gitaar is vervaardigd van massief mahonie en biedt een warm en resonant geluid dankzij de X-scalloped bracing en mahonie achterste schoren. Met hoogwaardige kenmerken zoals een dual action trussrod, Derjung mechanieken en D’Addario EXP16 snaren, levert deze gitaar een professionele speelervaring. De elegante satijn afwerking en subtiele details, zoals de heringbone rosette en parelmoeren positiepunten, getuigen van het vakmanschap en de aandacht voor detail van de Richwood Master Series.

Categorie:

Beschrijving

De handgemaakte Richwood Master Series auditorium OOO gitaar is een meesterwerk van vakmanschap, gebouwd met zorgvuldig geselecteerde houtsoorten. De combinatie van massief mahonie voor het bovenblad en gelamineerd mahonie voor de achter- en zijkanten resulteert in een warm en resonant geluid. De satijn afwerking geeft de gitaar een elegante uitstraling en zorgt voor een comfortabele grip tijdens het spelen.

Met geavanceerde technische en esthetische kenmerken biedt deze gitaar een professionele speelervaring. De X-scalloped bracing met mahonie achterste schoren optimaliseert de klankprojectie en resonantie van de gitaar. Een dual action trussrod zorgt voor stabiliteit en aanpassingsmogelijkheden, terwijl een ambachtelijke nek volute en katoen bedekte zangbalken de duurzaamheid en resonantie verbeteren.

De Richwood Master Series wordt geleverd met hoogwaardige Derjung mechanieken voor nauwkeurige stemming en USA D’Addario EXP16 coated phosphor bronze snaren voor een heldere en gebalanceerde toon. De gitaar is voorzien van een Indian rosewood toets met bijpassende binding, en de hals is vervaardigd van Indonesisch mahonie voor een soepele speelervaring.

Met een auditorium OOO bodyvorm, een 650mm mensuur en een royaal vormgegeven klankkast, biedt deze gitaar een comfortabele speelervaring voor zowel fingerstyle als flatpicking. De subtiele details, zoals de heringbone rosette, parelmoeren positiepunten en botzadels en -brug, getuigen van de aandacht voor detail en de toewijding aan vakmanschap die in elke Richwood Master Series gitaar wordt gestopt.

Kortom, de Richwood Master Series auditorium OOO gitaar is een uitstekende keuze voor de veeleisende gitarist die op zoek is naar een hoogwaardig instrument met een rijke klank en uitstekende bespeelbaarheid, direct uit de doos.

✅Deze Richwood A50 Master Series is voorzien van een nieuwe set hoge kwaliteit Veritas DR 0.12 snaren en door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

Specificaties:

body shape: auditorium OOO
bracing design: X scalloped, with mahogany back braces
scale length: 650mm
body length: 488mm
lower bout width: 382mm
body thickness: 83/100mm
top material: solid mahogany
back & side material: laminated mahogany
neck material: Indonesian mahogany
fingerboard material: Indian rosewood
fingerboard binding material: Indian rosewood
fingerboard radius: 14″
bridge material: Indian rosewood
top color: mahagony
body finishing: satin open pore
neck finish: satin
rosette: heringbone ring
top purfling: no
side binding: no
back binding: no
trussrod: active two-way
top position dots: 7mm + 5mm white pearl shell
side position dots: 2mm white pearl shell
frets: 2.4*1.1mm 18% nickel silver
nut & saddle material: bone 43*6mm and 72*3mm
machine head: Derjung Deluxe chrome
strings: D’Addario EXP-16
bridge pins: black color, white core
pickguard: 114 tortoise A
strap button: chrome

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Richwood A50 Master Series Auditorium OOO gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *