RACOON Songbook, The Singles Collection PVG


Artikelnummer: 8fb2d8c16a4c Categorie:


RACOON Songbook, The Singles Collection. Prachtig Songbook van RACOON met alle singels verzameld in één songbook. Als extra krijg je bij dit songbook van Racoon ook nog een prachtige poster.


1   Feel like flying
2   Blue days
3   Smoothly
4   Eric’s bar
5   Side effects
6   Happy family
7   Love you more
8   Laugh about it
9   Brother
10 Close your eyes
11 Lucky all my life
12 Clean again
13 My town
14 Before you leave
15 No mercy
16 Took a hit
17 Don’t give up the fight
18 Liverpool rain
19 Freedom
20 Oceaan

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg