Tanglewood Discovery DBT SFCE AEB Super Folk Akoestisch Elektrische Gitaar

Oorspronkelijke prijs was: €469,00.Huidige prijs is: €389,00.

1 op voorraad

Categorie:

Beschrijving

Tanglewood erkent dat om mensen kennis te laten maken met muziek, een instrument een hoge bouwkwaliteit, goede bespeelbaarheid, aantrekkelijke esthetiek en zoveel mogelijk functies moet hebben om aspirant-muzikanten aan te moedigen en te belonen.

Met deze ontwerpopdracht hebben de bouwers van Tanglewood de Discovery Exotic-serie gecreëerd, een gehele reeks authentieke muziekinstrumenten met 4-bands EQ-systemen met podiumverlichting, subtiele 2mm-toetspunten, zwarte soft-touch stemmechanieken en ingetogen klankgat rozetten. al deze functies zijn gericht op het brengen van de specificaties van een veel duurder instrument naar de instap-markt.

Dit model Super Folk met cutaway, gemaakt van exotisch ebbenhout, is afgewerkt met een luxueuze satijnen olie om de opvallende nerfpatronen echt naar voren te brengen.
Ebbenhout wordt vaak de koning der houtsoorten genoemd en wordt gebruikt in veel muziekinstrumenten, van hoogwaardige piano’s tot klarinetten, maar hier in dit instrument vinden we dat het een speciale plaats heeft ingenomen. We gebruiken ebbenhout voor de gehele constructie, bovenblad, achterkant en zijkanten, en versterken elk model zorgvuldig met met de hand geselecteerd sparrenhout om het rijke, resonante geluid te bereiken dat je zou verwachten van zo’n luxueuze houtsoort.

Ons ingebouwde EX4 EQ-systeem maakt de gitaar uiterst geschikt voor zowel podium- als studio toepassingen, en we geloven dat als je een speler bent die een instrument wil hebben gemaakt van een legendarische houtsoort om door te geven aan toekomstige generaties, het Discovery Exotic Ebony-model de juiste keuze voor jou is.

✅Deze Tanglewood Discovery DBT SFCE AEB is door ons afgesteld op een zeer comfortabel speelgemak en optimale klank.

VORM: Super Folk
BOVENBLAD: Ebbenhout
ACHTERKANT: Ebbenhout
ZIJKANTEN: Ebbenhout
TOETSENBORD: Eboncore
BRUG: Zwart Walnoot
SNAREN: Brons 12-53
ELEKTRONICA: Tanglewood TW-EX4
AFWERKING: Natuurlijk Satijn

Extra informatie

Gewicht 4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tanglewood Discovery DBT SFCE AEB Super Folk Akoestisch Elektrische Gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *