Merk:Roland

Roland CM-220 CUBE 2.1 Monitor Systeem

995,00

1 op voorraad

Beschrijving

De elektronische muziekinstrumenten van vandaag kunnen een extreem scala aan geluid leveren, van de diepste, donderende lage tonen tot oorverdovende hoge tonen. Roland kondigt met trots een nieuw nearfield-monitoringsysteem aan dat speciaal is gebouwd om te voldoen aan de eisen van moderne synthesizers, elektronische drums, apparatuur voor mediaproductie en dergelijke. Het nieuwe CM-220 pack is een 2.1-kanaals systeem met geïntegreerd beschermingscircuit dat tegen een stootje kan en een fantastisch geluid, hoge prestaties en de bekende CUBE-betrouwbaarheid biedt. Hoor en voel je muziek ten volle met de krachtpatser CM-220 CUBE pack.

De CM-220 bestaat uit een hoofdunit (subwoofer) en twee satellietspeakers. Met de flexibele inputs kunt u een breed scala aan analoge en digitale apparatuur aansluiten, waaronder elektronische instrumenten, audio-afspeelapparatuur en zelfs computers. Het rijke, diepe geluid maakt dit systeem ook ideaal voor thuisentertainment. De CM-220 levert 200 W totaal uitgangsvermogen. Vul uw huis of persoonlijke studio met krachtig geluid en geniet van muziek in het juiste full-range formaat.

Elk van de drie ingangskanalen heeft een speciale volumeknop, met een mastervolumeknop om alle drie tegelijkertijd te bedienen. Een faseschakelaar verandert onmiddellijk de fase van het geluid dat door de subwoofer wordt uitgevoerd, waardoor de ideale plaatsing kan worden gevonden. De twee EQ-knoppen passen het volume van het lagere en hogere bereik aan, terwijl de Woofer-knop het uitgangsvolume van de subwoofer aanpast.

· 2.1-kanaals systeem met geluid van hoge kwaliteit en volledige frequentierespons.

·  Speciaal aangepaste luidsprekers met beveiligingscircuit voor invoer met een breed dynamisch bereik of continu hoge niveaus (synthesizers, V-Drums, enz.)

· Flexibele connectiviteit voor elektronische muziekinstrumenten zoals V-Drums, keyboards en stagepiano’s, evenals apparatuur voor mediaproductie, audiospelers en home-entertainmentsystemen.

· 3-kanaals multimedia-ingangen, inclusief digitaal, stereomini-jackingang en RCA-phonoingang.

· Externe mixer kan worden aangesloten op de gebalanceerde ingang (XLR) voor ingangsuitbreiding.

· Totaal 200 Watt pakket met twee 50 W satellieten en een begeleidende 100 W sub.

· Actieve subwoofer bevat het versterkingssysteem voor de passieve satellietluidsprekers, evenals een groot aantal flexibele aansluitmogelijkheden voor verschillende soorten multimedia-apparaten.

· Meerdere stereo-ingangen, waaronder ¼-inch instrumentaansluitingen, RCA- en 1/8-inch mini-aansluitingen en een coaxiale S/P DIF digitale aansluiting. Een ingebouwde driekanaalsmixer biedt onafhankelijke volumeregeling, globale hoge en lage EQ en volumeregeling voor master- en subwooferniveaus. Daarnaast zijn er gebalanceerde XLR/TRS-aansluitingen voor geluidsuitbreiding via een externe mixer.

· Ingebouwde beveiligingsschakelingen en energiebesparing.

· 6.5-inch subwooferstuurprogramma ingebouwd.

· Satellietluidsprekers zijn tweerichtingsontwerpen met 4-inch midrange-drivers en ¾-inch tweeters.

· 220V AC

Extra informatie

Gewicht 20 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roland CM-220 CUBE 2.1 Monitor Systeem” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *