Vox Continental Type 1 Blues mondharmonica in G

59,95

Uitverkocht

Artikelnummer: Continental Type 1-1-1 Categorieën: ,

Beschrijving

Introductie van VOX’s allereerste serie harmonica’s – een nieuwe collectie mondharmonica’s met een authentieke rock-vibe! Er is keuze uit twee modellen met elk een onmiskenbaar eigen stijl. VOX is verheugd hun eerste serie mondharmonica’s ooit te kunnen presenteren.

Rock-ziel

In samenwerking met SUZUKI Musical Inst. MFG. Co. Ltd brengt deze serie de opwindende rock-ziel van VOX samen met het beproefde en tijdloze design van SUZUKI. De serie krijgt de naam Continental mee – een verwijzing naar het iconische orgel van VOX – en bestaat uit twee modellen: de Continental Type-1 en de Continental Type-2. Van agressieve garagerock tot melodieuze ballads, deze professionele harmonica’s doen het perfect in vrijwel ieder genre.

Agressieve Continental Type-1: opgesierd met British Green.

Type-1 is een standaard harmonica met 10 gaten, die is afgestemd op de weergave van akkoorden en die perfect geschikt is voor blues- en rock-performers die de klassieke vamping-techniek gebruiken. De behuizing is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke houtvezels en hars, wat zorgt voor de warme sound van hout en tegelijkertijd voor uitmuntende duurzaamheid. De klankopeningen aan de achter- en zijkanten vergroten de resonantie van de complete mondharmonica, die daarmee zorgen voor een geweldige feel en een heldere klank. De traditionele British Green-kleurstelling belichaamt de klassieke rock-ziel van VOX.

Samenwerking met het vertrouwde SUZUKI

De VOX Continental monharmonica’s zijn het resultaat van een samenwerking met SUZUKI, een eerbiedwaardige mondharmonica-fabrikant die meer dan 60 jaar geleden werd opgericht. De opdruk “MADE BY SUZUKI, JAPAN” op het instrument waarborgt de kwaliteit die je van SUZUKI mag verwachten; een wereldwijde koploper in fabricage die het jarenlange vertrouwen van musici van over de hele wereld geniet.

Volledige reeks accessoires

Aangezien de mondharmonica een instrument is dat bedoeld is om overal mee naartoe te nemen, is er een bijpassende plastic foedraal dat met de nieuwe Continental mondharmonica’s wordt meegeleverd. Aanvullend op de bijbehorende foedraal bevat de Continental tevens de partituur van de klassieke Beatle-songs Love Me Do en From Me To You, alsmede een reinigingsdoek die is opgesierd met het VOX-logo. Dit is een heel bijzonder pakket met een rock-charisma dat alleen VOX biedt.

Specificaties: 

Continental Type-1

  • 10 gaten, 20 tonen, in G majeur gestemd

  • Deksels: gecoat roestvrijstaal

  • Kam: hout/hars-composiet

  • Afmetingen: 100 x 27 x 18mm

  • Gewicht: 66,5gr

  • Meegeleverde items: plastic foedraal, originele VOX-reinigingsdoek, handleiding (met Beatle-partituur)

Deze mondharmonica is te verkrijgen in de toonsoorten C, D, G en A.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vox Continental Type 1 Blues mondharmonica in G” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *