Merken:Martin

DJR10E Dreadnought Junior EL. Ac. gitaar

899,00

Uitverkocht

Artikelnummer: DJR10E Dreadnought Junior EL. Ac. gitaar Categorie:

Beschrijving

De Dreadnought bestaat inmiddels alweer 100 jaar en is niet meer weg te denken uit de geschiedenis. Vele artiesten zijn verliefd op dit enorme model met zijn eveneens enorme geluid, maar in een wereld van zo veel uitersten en verschillen moet er voor iedereen een optie zijn. Voor mensen die graag een fantastisch instrument op reis willen nemen, of simpelweg voor mensen met een kleiner postuur introduceert Martin de Dreadnought Junior.

Een legende, bespeelbaar voor iedereen

Lang niet iedereen heeft handen die groot genoeg zijn om de beestachtige Dreadnought te kunnen bespelen, maar waarom zouden deze mensen niet ook een volwaardig instrument mogen hebben? Zo dacht Martin er ook over en introduceerde het afgelopen jaar de Dreadnought Junior. Laat je niet door zijn naam in de war brengen, hoewel deze gitaar natuurlijk zeer geschikt is voor de serieuze kindergitaristen onder ons, is dit een volwaardige gitaar maar dan in een iets kleiner formaat. De gitaar valt wat betreft zijn grootte precies tussen een full-size Dreadnought en de Little Martin serie in en heeft daarmee de ideale tussenmaat om het gat tussen de twee op te vullen.

Enkel de beste materialen

Zoals we gewend zijn van Martin worden ook voor de Junior de beste massieve houtsoorten gebruikt. Zo zijn de zij- en achterkant gemaakt van schitterend Sapelehout en zit er een Sitkasparren top op. De body wordt verstevigd door middel van “X-brace” lattensysteem, een techniek die al van oudsher de beste resultaten voor akoestische gitaren oplevert. Dit alles zorgt voor een klank zoals je die enkel van Martin kent die door middel van de ingebouwde Fishman Sonitone pickup en voorversterker zeer natuurgetrouw versterkt kan worden.

 

               Van € 989,- voor:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJR10E Dreadnought Junior EL. Ac. gitaar” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *