Merk:Akai

Akai Professional Fire FL Studio Controller

119,00

Uitverkocht

Beschrijving

De eerste speciale FL Studio controller ter wereld. De Akai Fire FL Studio Controller is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat uw creativiteit nooit wordt beperkt.De Akai Fire is ontwikkeld naast ImageLine en beschikt over vier banken met 16 snelheidsgevoelige RGB-systemen pads, waardoor het tikken in patronen letterlijk net zo eenvoudig is als het drukken op een knop. Met vier modi die toegankelijk zijn op het voorpaneel van de Fire, en een speciale FL Studio-bedieningsbalk en browse-functie, kun je jezelf van het scherm verwijderen en dit echt gebruiken als een instrument.

Plug and play integratie van Akai Professional Fire maakt het mogelijk om in een handomdraai patterns en tracks te creëren met behulp van de snelheidsgevoelige RGB pads binnen de 4×16 matrix. Step sequencer en performance mode maken het gemakkelijk om patterns te creëren en noten te spelen/op te nemen door ze eenvoudigweg af te spelen via de pads met verschillende expressies.

Als commandocentrum voor de DAW zijn navigatiefuncties natuurlijk een must: navigeer eenvoudig door de verschillende menu’s van het channel rack, de browser, de toolbar en de playlist. Blader door audio- en projectbestanden zonder de muis aan te raken. Het zoeken en beheren van verschillende bestanden, menu’s en parameters in de FL Studio Session wordt vereenvoudigd via het grafische OLED display. Bovendien geven speciale transportknoppen u volledige controle over de standaardfuncties voor afspelen, navigeren en opnemen.

Er gaat niets boven een tactiele hands-on controle tijdens het mixen. Met zijn 4 touch sensitive controls biedt Fire de ultieme controle over kanalen, mixers en toewijsbare parameters binnen FL Studio. Van het aanpassen van het volume, de panorama breedte tot de filterinstellingen binnen het geselecteerde kanaal zijn alle belangrijke hardware besturingen geïntegreerd.

Specs:

  • Plug-and-play integratie met FL Studio
  • Snelle invoer van patterns in de time line van de stepsequencer
  • 4×16 Matrix met snelheidsgevoelige RGB pads
  • Noten opname in de performance mode
  • Grafisch OLED display
  • 4 Banken met toewijsbare aanraakgevoelige controls
  • Directe navigatie van het channel rack, de browser, de toolbar of de playlist
  • Gebruik speciale besturingselementen om snel door de audio- en projectbestanden te bladeren.
  • Stroomvoorziening via USB
  • Versie zonder FL Studio Fruity Fire

Extra informatie

Gewicht 1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Akai Professional Fire FL Studio Controller” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *